lauantai 28. maaliskuuta 2020

VIIME KEVÄÄN ASUJA

fashion


Kulunut viikko on ollut uuvuttava niin fyysisesti kuin henkisestikin. Siksi viikolta ei ole ainuttakaan asukuvaa, vaikka kuopus on nyt kotona kaiket päivät ja valmis kuvaamaan asuja. No, tälläistä se elämä välillä on ja toisaalta ei niissä asuissa mitään kuvattavaa olisi ollutkaan, sillä menin töihin useinpina päivä mustissa ja todella tylsissä asuissa.
Koska tuoreita asukuvia ei löydy, katselin asuja viime keväältä. Kuinka kaukana nuo huolettomat päivät, jolloin saattoi liikkua vapaasti, tuntuvat olevan. Yksi viime kevään suosikeista oli Nanson vuoreton villakangastakki, jonka olisi voinut tänäänkin laittaa päälle. Aika usein se päätyi ylle mustien vaatteiden kanssa, mutta myös kukkamekkojen kanssa.
Viime keväänä viileä ja lämmin ilma vaihteli melkein viikottain ja toppatakin joutui välillä vetämään päälle kesken kevään. Sinistä farkkumekkoa käytin paljon myös yhdessä housujen kanssa, näppärä keino, jos haluaa pysyä lämpimänä. Mekko housujen kanssa on myös astetta rennompi asu kuin pelkkä mekko.
Mekko, lenkkarit ja pitkä takki oli viime keväänä oma lemppari kombo. Luulen, että viihdyn siinä myös tänä keväänä. Viime keväänä ihastuin myös midimittaisiin mekkoihin ja se on edelleen minusta paras mekon mitta. Sopii myös meistä useinmille parhaiten. 
Tätä kuvan KappAhlin pellavaista safaripukua käytin todella paljon. Takkia ja housuja myös erikseen muihin asuihin yhdistettynä. Erityisesti minua viehättää tuossa puvussa materiaalin ja värin lisäksi sen ranto malli. Housut ovat korkeavyötäröiset ja väljät, jakussa kevyet olkatoppaukset antavat sille ryhtiä.
Tätä vaaleansinistä kukallista mekkoa käytin keväällä farkkujen ja villakangastakin kanssa, kesällä se meni sellaisenaan sandaalien parina. Mekko voisi varmaan käyttää jo nyt neuletakin kanssa, jolloin sille tulsi myös enemmän käyttökertoja. Yritän käyttää mahdollisimman monia vaatteita ympäri vuoden, vaikka se välillä on hieman haastavaa Suomen oloissa. Toisaalta, jos vaate on muutamia kuukausia pois päivittäisestä käytöstä, tuntuu se melkein uudelta taas käyttöön otettaessa.

Nahkatakkia käytin viime keväänä tosi vähän, ehkä siksi että olin niin innostunut pitkistä takeista. Syksyllä taas innostuin siitä enemmän ja yhdistin nahkatakin usein midimittaisiin mekkoihin tai hameisiin. Luulen, että se saattaa olla myös tämän kevään juttu. Oma nahkatakkini on jo vuosia vanha, mutta edelleen hyväkuntoinen. Mieluiten käytän sitä pilvisellä säällä, sillä pelkään auringon haalistuttavan mustan nahan.
Tämä sinivalkoinen asu on yksi lemppareistani. Zaran pellavainen trenssi oli käytössä tosi paljon ja yhdistelin sitä käytännössä melkein kaikkeen. Kuvassa olevat valkoiset farkut ovat ainoat valkoiset housuni ja yritän löytää tänä keväänä uudet. Nuo farkut ovatkin jo monta vuotta vanhat. Nyt etsin niiden tilalle leveämpi lahkeisia versioita. Kohta onkin taas aika pakata talvivaatteet varastoon ja ottaa kesäisempiä esille. Samalla voi tarkistaa onko syytä ostaa jotain uutta vai pärjääkö vanhoilla. 


Rentoa viikonloppua ! 
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig