tiistai 24. maaliskuuta 2020

ALL BLACK

fashion

muotiArkena pukedun tosi usein kokomustaan asuun. Vaikka viime päivinä on paistanut aurinko, on ulkona vielä oikeesti kylmää ja tuulista. Villakangastakki ja neule ovatkin vielä tarpeen ja itselläni käytössä melkein päivittäin. Kuvista poiketen kuljen edelleen  myös pipossa ja kaulahuivikin on käytössä. 


Näitä kuvia ottaessa muistin miten ihanaa onkaan käyttää aurinkolaseja. Minusta kuvat ovat heti jotenkin kivemman näköisiä, kun on aurinkolasit silmillä. Lisäksi kuvia on jotenkin helpompi ottaa, kun ei tarvitse miettiä mihin katselee. Tykkään muutenkin käyttää aurinkolaseja, silmiä ei tarvitse siristellä auringossa ja lasit estävät myös tehokkaasti päänsäryn. Puhumattakaan siitä, että aurinkolasit suojaavat silmiä kirkaalta auringonvalolta.


Monen etätöitä tekevän ei tarvitse nyt miettiä pukeutumista, mutta itselläni vielä työmatkat jatkuvat, joten yritän piristää mieltäni pukeutumalla niille kivasti. Mietin miten monet muotiblogit jatkavat tästä eteenpäin, sillä pukeutuminen ei ole nyt päällimmäisenä ihmisten mielessä. Toisaalta jotain on edelleen yllensä laitettava ja joskushan tämä poikkeusaika loppuu. Monet ehkä kaipaavat myös jotain ihan muuta ajateltavaa.


Millaisia mietteitä asupostaukset herättävät sinussa juuri nyt ?
Share:

4 kommenttia

 1. Musta on keväällä ihana, se kun on kylmä ja se lämpö minkä esim. musta nahkatakki imee on ihana! Kesällä musta on vähän tukala ja välttelen isoina pintoina, mutta muu aika vuodesta mustaa aina. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, musta imee lämpöä mukavasti ja keväisin aurinkoisellakin ilmalla saattaa olla viileää. Kesällä musta ei ole niin mukava, riippuu tosin myös materiaalista. Mä yleensä palaan mustaan jo elokuussa, en vaan jaksa olla kovin pitkään ilman mustaa.

   Poista
 2. Mä itseasiassa todella mielellään luen asupostauksia tällä hetkellä, katselen mitä kaikkea ihanaa ihmisillä on päällä. Se on mulle sellainen hetken hengähdystauko kaikesta muusta. Toisaalta pukeudun töihinkin, siis tähän kotikonttoriin edelleen. Tulee itselle parempi fiilis kun jotain muuta päällä kuin verkkarit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ihan sama. IKäviä uutisia on nyt niin paljon ja oma arki ihan erilaista, jopa pelottavaa välillä. Pakko päästä sitä pakoon. Ja kun rakastaa kaikkea kaunista, on sitäkin hyvä saada sopiva annos :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig