sunnuntai 22. maaliskuuta 2020

ETEISEN JÄRJESTELYÄ

sisustus

sisustus
Tänään järjestelin eteisen kaappia, jossa meillä on takit ja kengät. Talven mittaan sinne oli eksynyt matkalaukku ja jotain epämääräisiä nyssäköitä, niin ettei kaappiin enää mahtunut kenkiä. Kun eteinen oikeasti alkoi täyttyä kengistä niin ettei siellä voinut liikkua törmäämättä kenkiin, oli pakko tarttua toimeen. Hommassa kesti puoli tuntia ja nyt meillä on eteisen lattialla vain kahdet kengät molemmille esillä ja komeroon sujahti helposti ne muut kymmenen paria. 


sisustus

Samalla siistin tuon eteisen mustan hyllykön. Mehikasvin ostin lähikaupasta ja sen musta ruukku on löytö Jyskistä. Hauksa valaisin on Selettin The Mouse. Mayn mustakori alahyllyllä on Hesareita varten, jotka on sujautettu kivan väriseen paperikassiin. Sattumalta kassi on samaa sävyä kuin Clas Ohlsonin pieni metallijakkara, joka on meillä varatuolina. Tänään kuitenkin keksin laittaa sen eteiseen, sillä oikeasti on kiva laittaa kengät jalkaan tuolilla istuen. Täytyy miettiä tätä tuoli asiaa eteisen osalta tarkemmin. Peiliäkin olen miettinyt, mutta sille ei oikein ole paikkaa.
sisustusNo joo, kenkien lisäksi meillä on ihan hillitön määrä takkeja. Niitä on siis eteisen ovellisessa komerossa sekä avoimessa naulakossa. Kummankaan makuuhuoneen komeroihin ei mahdu takkeja, joten ne ovat kaikki eteisessä. Oikeastaan meillä on riittävästi komeroita, mutta ne ovat vääränlaisia eli hyllyllisiä ja suurin osa korillisia. Korit ovat toki käteviä, mutta minusta ne vetävät vähemmän tavaraa kuin hyllyt. Itse tykkään myös pitää vaatteita ripustimissa, joten tarvitsisin enemmän niille tilaa. 


Onko teillä riittävästi oikeanlaista säilytystilaa ? 
Share:

6 kommenttia

 1. Kaunista ja ihana tuo lamppu.
  Mukavaa sunnuntaita ja uutta viikkoa sinulle Sara ♥

  VastaaPoista
 2. Kivasti olet laittanut eteisen. Musta avohyllykkö on hyvännäköinen ja suo mahdollisuuden monenlaiseen säilytykseen ja vaihtuviin asetelmiin. Jakkara on näppärä ja on tosi tarpeen kenkiä pukiessa :)
  Takit ovat aikamoinen haaste, meilläkin on niitä aika paljon. Täällä on tilaa riittävästi, koska lapset ovat jo muuttaneet pois ja heidän huoneidensa kaapit on nyt käytössä. Kun on tilaa, tulee myös kamoja levitettyä melko vapaalla kädellä, ei niin taloudellisesti koska ei ole pakko.
  Mukavaa sunnuntai-iltaa sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maarit <3

   Musta avohyllykkö on ollut hyvä ostos, siihen on kiva koota erilaisia asetelmia ja lisäksi se tuo kaivattua laskutilla eteiseen.

   Tuo takki ongelma on varmaa kaikilla Suomessa. Ilmaston takia tarvitsemme monia takkeja. Mullakin varmaan säilytystila riittää siinä vaiheessa kun kuopus muuttaa pois. Toisaalta vähän noloakin, että tarvitsen niin paljon tilaa omille vaatteilleni :D

   Poista
  2. Mulle vaatteet ovat heikkous. Niitä on aina ollut kaapissa ihan riittämiin ja jo päälle kymmenen vuotiaasta aloin kiinnostumaan niistä, eikä ole laantunut. En koe siitä huonoa omaatuntoa, koska tuunailen myös paljon ja ostan usein myös second handia.
   Aurinkoista tiistaita <3

   Poista
  3. Samoin :) Mä ajattelen niin, että jokaisella saa olla se oma juttu ja mulla se on vaatteet. Ikä ei siihen vaikuta, ihan samalla lailla innostun uusista trendeistä kuin nuorenakin :D

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig