lauantai 21. maaliskuuta 2020

ULKOILUA

muoti

fashion


Tänään olen viettänyt vapaapäivää kotona, kuten suurin osa meistä. Aamupäivällä käytiin kuopuksen kanssa pitkällä kävelylenkillä. Muita ulkoilijoita oli liikkeellä tosi vähän, ehkä muut olivat jossain ulkoilu-alueilla ? Lenkin alussa paistoi aurinko, mutta loppumatkan taivalsimme kotiin lumisateessa. 

Ulkoilu asuna oli maihari, huppari ja Nanson rennot housut, jotka ovat villan ja puuvillan sekoitetta. Juoksulenkille pukeutuisin kevyemmin, mutta kävelylenkille oma asuni oli juuri täydellinen. Lumisateen yllättäessä sekä hupparin että takin kauluksesta esiin tuleva huppu olivat tarpeen. 

Lenkillä oli mukana myös R-Collectionin reissureppu, johon sain kameran. Nyt näyttää siltä, että ensi kesälle ei kannata suunnitella reissuja, joten taidan ottaa repun käyttöön työmatkoille. Ehkä innostun kävelemään ainakin osan matkasta.

Kotilounaan ja kahvin jälkeen ohjelmassa on siivousta ja kuopuksella opiskelua. Sen jälkeen treenataan yhdessä vielä joku on-line treeni. Ja sitten pääsen vihdoin ja viimein sohvalle katsomaan jotain sarjaa. 


Miten teidän päivänne on sujunut ? Leppoisaa lauantai iltaa kaikille !
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig