torstai 5. maaliskuuta 2020

OMA KEVÄT TYYLI

muoti

muoti

muoti


* KappAhlin vaatteet saatu *

Täällä viikko on alkanut flunssalla, viimeiset päivät olenkin maannut vuoteen pohjalla niiskuttaen. No, eilen oli taas niin hurja keli ulkona, että olin ihan tyytyväinen kun sain levätä kotona. Kurjan ilman keskellä on ihan kiva haaveilla lämpöisistä ja aurinkoisista kevätpäivistä. Moni teistä tietääkin, että rakastan viileää vaaleanpunaista ja sitä löytyy myös omasta kevät tyylistäni. Tuo KappAhlin mokkajäljitelmä trenssi on kuulkaa aivan täydellisen värin lisäksi muutenkin super ihana. Se on nimittäin päällä todella mukavan tuntuinen. Juuri sellainen takki, josta tulee nopeasti oma lemppari.


muoti

muoti

muoti


Vaaleanpunaisen lisäksi aion pukeutua tietenkin farkunsiniseen. Ja ehdottomasti korkeavyötäröisiin sekä levälahkeisiin farkkuihin. Tuo tummempi farkunsininen on ihanan pehmeää materiaalia ja housuissa on hieman vajaat lahkeet, kun taas vaaleissa on hieman pidemmmät lahkeet. Molemmat ovat nekin KappAhlilta ja mielettömän istuvat sekä mukavat jalassa. Arvaatte varmaan, että asukuvia tulossa.


muoti

muoti

fashion


Ripaus valkoista on myös mukana omassa kevät tyylissäni. Valkoinen paitapusero raikastaa asun kuin asun ja tänä keväänä paitapusero voi olla jotain ihan muuta kuin se tavallinen klassikko. Kappahlin suloisen romattinen brodyyripitsipaita on kerrassaan suloinen, ja saa kivasti särmää farkuista ja cowboy-bootseista. Sen lisäksi pukeudun varmaan tuohon ylisuureen paitaan sekä siniseen laatikkomaiseen KappAhlin farkunsiniseen paitaan. Molemmat täydellisiä ihan tavalliseen arkeen. Arkeen sopii myös lenkkarit. Mustat korkkarit voi valita jalkaan silloin kun haluaa asuun asennetta tai tarvitsee olla astetta puetumpi. Näistä naulakkoon kerätyistä vaatteista syntyy monta asua ja kaikki vaatteet sopivat myös yhteen. Nyt ei tarvita muuta kuin se kevät.


Millainen on sinun kevät tyylisi ?


Share:

4 kommenttia

  1. Kävin pari päivää sitten pitkästä aikaa KappAhlissa ja parissa muussakin vaatekaupassa. KappAhlissa oli parhain valikoima. Kokeilin tuota röyhelöpaitista, mutta malli ei sopinut minulle. Sen sijaan yksi puuvillainen puhvihihainen pusero jäi vaivaamaan, ja sen käyn ostamassa huomenna. Kevään vaatteissa romanttisuus ja muhkeat hihat kiinnostavat kovasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että tykkäsit KappAhlin valikoimasta. Musta siellä on usein kaikkea kivaa ja värit miellyttävät itseäni. Monessa muussa kaupassa olen pettynyt juuri värien osalta tänä keväänä.

      Muhkeat hihat on kyllä niin tämän kevään juttu ja romattisuus toki myös. Kesää kohden mennessä onkin kiva pukeutua vähän pehmeämpään tyyliin.

      Poista
  2. Ihana takki ja nuo muutkin vaatteet näyttävät niin tyylikkäiltä. Mahtavaa, kun valoisammat ajat ovat edessä. Meillä sadellut lunta koko päivän ja sitä on paljon jo muutenkin!

    Mukavaa, tulevaa viikonloppua ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo takkia on kyllä aivan ihana <3

      Valoa kohti tosiaan mennään ja se on mahtavaa. Täällä sitä lunta ei ole juurikaan näkynyt, sen minkä on satanut, on lämpö sulattanut saman tien.

      Ihanaa viikonloppua sinullekin Sari <3

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig