lauantai 7. maaliskuuta 2020

MUKAVA FARKKUASU

fashion

fashion

muoti


Eilinen auringopaiste houkutteli pukeutumaan jo astetta keväisemmin. Mukava farkkuasu on KappAhlin Limited Edition Colour Boost mallistosta. Mallistoon kuuluu nimensä mukaisesti kokoelma värikkäitä vaatteita, joista tämä farkkuasu on väriltään ehkä se hillityin. Oma asuni on mukavan pehmeää materiaalia. Housut ovat korkeavyötäröiset sekä leveälahkeiset, juuri nyt se trendikkäin malli housuissa. Housut näyttävät myös kivoilta, kun niihin laittaa paidan vyötärön sisään.


fashion

fashionKappAhlin Limited Edition Colour Boost farkunsininen laatikkomallinen paita on minusta todella hauska. Sitä voi keväällä käyttää myös jakkuna, mutta nyt puin sen yhdessä housujen kanssa kokopukuna ja tämä oli kyllä yksi mukavimmista asuista ikinä. Materiaali on aika ohutta, joten minullakin oli eilen aluspaita ja sukkahousut puvun alla sekä päällä tietysti tuo kuvissakin näkyvä villakangastakki.


muoti
Olen usein täällä blogissakin hehkuttanut kuinka rakastan musta ja sinisen yhdistelmää. Minulla on siinä aina jotenkin kotoisa olo, eikä se ole yhtä synkkä kuin kokomusta asu. Farkunsiniseen on niin helppo yhdistää muita värejä ja oikeastaan kaikki värit toimivat sen kanssa. Jokaisesta väristä tulee tietysti vähän eri fiilis. 


fashion

fashionNo, mutta sellaiset pohdinnat tällä kertaa. Nyt kiirehdin kuivaamaan hiuksia, meikkamaan ja pukeutumaan ja sitten lähden töihin. Alkuviikon sairastelu on onneksi jäänyt jo taakse ja reipas arki ( vaikka onkin viikonloppu ) on taas koittanut. 


Rentoa viikonloppua !
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig