maanantai 9. maaliskuuta 2020

BLEISERI & KUKKAHAME

muoti

muoti


Postauksen asu on yksi lemppareistani ja ollut usein ylläni. Laura Ashleyn musta kukkahame on vuosia vanha, mutta yksi vaatekaappini käytetyimmistä hameista. Mustalla pohjalla vaaleapunaisia kukkia ja ripaus hentoa vihreää lehdissä, helppo yhdistää sekä mustaan että vaaleanpunaiseen. Hameen kanssa sopisi kivasti myös joku vihreä neule, itsellni ei sellaista tosin ole. Joskus olen käyttänyt hametta armeijan vihreän takin kanssa, alla musta t-paita tai neule, sekin kiva yhdistelmä.


muoti

muoti


Näissä kuvissa hameen kaverina on KappAhlin vakosamettibleiseri sekä H&M neuletakki, jota olen käyttänyt puserona. Jos minulla on kaulakoru, tykkään jättää neuletakista parin ylintä nappia auki, jotta koru näkyy, eikä tarvi koko ajan nostella sitä neuleen alta esille. Neuletakin ostin syksyllä ja nyt harmittaa etten hankkinut sitä useammassa värissä. Tämä on hyvä perusneule, jota voi käyttää pese ja pidä tyylillä arkisin. 


muoti

muoti


Eilinen aurinkoinen päivä on taas vaihtunut harmaaksi maanantaiksi, mutta ehkä se vielä tästä kirkastuu. Onneksi on luvattu taas lämpenevää, sillä muutamana iltana on ollut inhottavan kylmää. Itse odotan innolla loppuviikkoa, jolloin on taas omat vapaapäivät ja paljon kivoja juttuja tiedossa. Vielä pitäisi jaksaa muutama työvuoro ja tavallinen arkipäivä siis. Kummallista miten se oma aika on kuitenkin parasta aikaa, vaikka tykkäänkin omasta työstäni hurjasti. 


Mukavaa alkanutta viikkoa !
Share:

2 kommenttia

  1. Onpas kiva kokonaisuus, bleiseri tuo kivasti kontarstia muuten tuymmaan ja tuo tämän kyllä todella kauniisti kevääseen tämän kokonaisuuden!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig