perjantai 13. maaliskuuta 2020

TONYMOLY THE CHOK CHOK GREEN TEA WATERY CREAM

kauneus


* TonyMolyn kasvovoide Pr-tuote *

TonyMolyn The Chok Chok Green Tea Watery Cream on varsinainen kasvojen ihon tehokosteuttaja. Voide on geelimäinen, raikas ja kevyt. Keveydestään huolimatta tämä todella kosteuttaa ihoa ja imeytyy tehokkaasti antaen välittömästi raikkaan tunteen. Itse tykkään juuri tämän tyyppisistä hieman yllättävistäkin tuotteista. Voiteista, jotka ovat tosi tehokkaita, olematta rasvaisia ja tahmeita.


tonymoly


TonyMolyn The Chok Chok Green Tea Watery Cream sisältää fermentoitua vihreä tee-uutetta, jonka antioksidantit suojaavat ja kosteuttavat ihoa. Sen lisäksi tuotteessa on antibakteerista sitruunan siemenöljyä. Tuotetta voi käyttää sekä aamuin että illoin. Itse olen käyttänyt tätä aamuisin ja voide toimii myös meikin alla. 


beauty


Ehkä eniten tässä voiteessa ihastuin geelimäiseen koostumukseen ja raikkauteen yhdistettynä tehokkaaseen kosteutukseen. Moni voide saattaa iholle levitettynä tuntua täydelliseltä ja sitten päivän mittaan kasvojen ihoa alkaa ikävästi kiristämään. Tässä TonyMolyn The Chok Chok Green Tea Watery Creamissä ei tarvitse pelätä kiristämisen tunnetta koko päivänä. 


skincare


Onko korealainen TonyMoly sinulle tuttu brändi ?

Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig