sunnuntai 1. maaliskuuta 2020

SNOWY SUNDAY

helsinki


Aika hupaisaa, että maaliskuu alkaa lumisateella. Tänään Helsingissäkin herättiin lumisateeseen, jota tosin ei ollut yhtä paljon kuin postauksen kuvassa, joka on viime vuodelta. Tänään satanut lumi tuskin pysyy ja pian on taas yhtä lumetonta kuin on ollut koko talven. Ja hyvä niin, sillä maaliskuu onkin jo kevätkuukausi. Se on kivaa. Päivät pitenevät koko ajan ja onkin ihana tulla kotiin valoisaan aikaan työpäivän jälkeen.

Tänään olen itsekin vapaalla, tosin viikonloppuni on vain yhden päivän mittainen, mutta sitten on onneksi taas viikolla vapaata. Aamupäivällä kävin salilla ja ruokakaupassa, jossa hämmästälin taas monen montaa asiaa. Käyn yleensä arkisin ruokaostoksilla lähikaupassa, jossa valikoima on melko suppea, joten suurempaan kauppaan mennessä yleensä hämmästelen valikoimien runsautta. Kaikkia tuotteita on lukematon erilainen valikoima, joista ainakin itse menen ihan sekaisin. Pelkästään maitohyllyllä saattaa hämmentyä valikoimien runsaudesta. Lopulta yleensä otan kuitenkin sen tutun ja turvallisen, jota on lähikaupassakin. 

Sunnuntai sujuu siis täällä leväten ja valmistautuen ensi viikkoon. Viikolla yritän myös ehtiä salille, sillä olen huomannut, että oma arkeni sujuu mukavammin, jos ehdin treenata riittävästi. Salilla käynnistä saa kivasti potkua arkeen. 


Suloista sunnuntain jatkoa !
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig