tiistai 25. helmikuuta 2020

HARMAA NEULETAKKI

muoti
Samujin harmaa neuletakki on jo monta vuotta vanha, mutta yhä edelleen rakastan sitä. Ja samoin kuopuskin, harmikseni. Yleensä olen käyttänyt neuletakkiani paitapuseron kanssa, mutta tänä talvena ( kiitos leutojen ilmojen ), se on eksynyt ylleni myös topin kanssa. Lyhyt neuletakki paitana onkin ollut yksi tämän talven trendeistä ja se näyttää myös jatkuvan nyt keväällä. Monissa liikkeissä on myynnissä vastaavia neuletakkeja ja nyt kevään koittaessa tietysti vaaleina väreinä sekä materiaaleiltaan kevyempinä.


Kuvien farkut ovat KappAhlin ja tykkään niiden väristä, lahkeiden pituudesta sekä hieman leveämmästä lahkeesta. Nämä farkut ovat leveämmät myös reidestä ja sekin on yksi kevään trendeistä. Todellakin tänä keväänä farkut ovat korkeavyötäröiset ja kauttaaltaan levälahkeiset. Aika kivaa vaihtelua.


Tänään ylläni oli melkein sama asu, mutta neuletakin jouduin vaihtamaan Samujin siniseen neulepaitaan, koska kuopus oli jo ehtinyt napata neuletakkini. Asuna oli siis sinimustaa ja sehän on yksi suosikkini väriyhdistelmistä. Kävin salilla, koska vapaapäivä ja ehdinpä kurkkaamaan myös parin vaatekaupan tarjonnan. Ja pakko sanoa, että hieman liian kirkasta ja värikästä näytti ainakin tänään olevan esillä. 


Oletko jo katsellut kevätmuotia kaupoissa ? 
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig