torstai 9. tammikuuta 2020

VUODEN 2019 ASUJA 3/3

muoti


Vuoden 2019 viimeinen kooste postaus asuista on aika mitäänsanomaton. Syksyn jälkeen innostus pukeutumiseen on jotenkin hiipunut ja kovin monena aamuna ensimmäinen ajatus on ollut vain lämpöinen ja mukava asu. Se on sinänsä hassua, sillä eihän ulkona edes ole ollut kovin kylmää. Pimeää ja ankeaa kyllä, joten johtuu sitten varmaan siitä.  Koko mustiin asuihin olen pukeutunut melko usein ja niistä ehkä kivoin ja rennoin on tämä yllä oleva asu KappAhlin tekoturkistakissa. Nuo Zaran housut ovat kyllä yksinään ihan liian kylmät talveen, mutta jos laittaa alle jotain, niillä kyllä tarkenee.

Alku syksystä käytin paljon tuota Nanson vuoretonta villakangastakkia ja melkein aina muutenkin vaalean asun kanssa. Nuo sammarit olivat syksyn käytetyimmät housut ja melkein yhtä usein käytin tuota hametta. Molemmat ovat KappAhlilta, josta löysin alesta jotain kivaa, joka sopii molempien kanssa. Asukuvia tulossa siis.
Tykkään bleisereistä ja usein yhdistän ne farkkuihin. Farkut ja bleiseri on tyylikäs yhdistelmä, muttei niin asiallinen kuin bleiseri ja mustat housut. Tuo ruskea bleiseri on minulle epätyypillinen väri, mutta siksi ehkä juuri niin piristävä. Yksi ihanimmista klassikko asuista on musta bleiseri, farkut ja valkoinen t-paita. Se toimii aina.
Viime syksyn isoin juttu oli ehdottomasti farkut, jotka eivät ole pillit. Omaan vaatekaappiini ne ovat jo kotiutuneet ja pillifarkut ovat melkein kokonaan jääneet käyttämättä. En kuitenkaan hylkää pillifarkkuja kokonaan, sillä ne toimivat edelleen tietyissä asuissa.
Gannin vaaleaa villakangastakkia käytin muutamia kertoja ja siihen on aina yhtä ihana pukeutua. Olisi myös kiva pukeutua kokonaan vaaleaan, mutta minulla ei ole vaaleita housuja ja jotenkin tuntuu etteivät ne olisi kovin käytännölliset. Takkiakin olen varjellut ja valinnut mustan silloin kun on märkää ja kuraista.
Yllä olevassa kuvassa on yksi mukavuus asuistani. Parka, lämmin pipo ja mukavat löysät farkut yhdessä ylisuuren paitiksen kanssa. Niin ja jalassa matalat kengät. Harvoin tulee nykyään laitettua korkeita korkoja jalkaan. Harmi, sillä kyllä ne saavat asun kuin asun näyttämään tyylikkäämmältä. Lenkkareitakin tulee käytettyä tosi usein ja sama tyyli näyttää olevan monella muullakin. En edes muista milloin olen viimeksi nähnyt jonkun kävelevän koroissa.
Vuoden viimeisessä asukuvassa on sentään punaista huulipunaa. Ehkä sitten tämän vuoden puolella jaksan taas innostua näistä pukeutumisjutuista vähän enemmän. Ja toivottavasti saan myös enemmän asukuvia tänne blogiin, sillä nämä ovat olleet tykättyjä postauksia. Muutamia uusia hankintoja olen tehnyt ja yksi niistä on kauan etsimäni musta villakangastakki. Nyt siis vihdoin löytyi oikea malli ja olen siitä kyllä vähän tohkeissani. 


Rentoa viikonloppua !


Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig