lauantai 11. tammikuuta 2020

MUSTA KUKKAMEKKO

fashion
Olen pitkään haaveillut tummasta kukkamekosta talvikäyttöön ja nyt sellainen löytyi sattumalta Zaran alesta. Mekossa on mustalla pohjalla pieniä valkoisia kukkia ja printin lisäksi olen erityisen ihastunut mekon väljän mukavaan ja tyttömäiseen malliin. Mekko on toki aika ohutta materiaalia, joten sen alle on laitettava aluspaita ja paksut sukkikset tai trikoot, jotta sitä voi talvella käyttää. Mekkoon yhdistin hennon vaaleanpunaisen villakangastakin, ja minusta vaaleanpunainen yhdessä mustan kanssa on kaunis väri yhdistelmä. Mekkoa on kiva myös muuten kokonaan mustan asun kanssa. Ja aivan varmasti käytän mekkoa ympäri vuoden. Monikäyttöinen hankinta siis.Wool coat KappAhl // flower dress Zara // beanie H&M // bag Alexander Wang // studded leather ankle boots Zara

Ihan mielettömän onnellinen olen viime päivinä kurkkineesta auringosta. Miten se aurinko saakin aina mielen piristymään ja olen melkein unohtanut ettei lunta näy eikä kuulu. Tai no melkein, sillä tänä aamuna sain itseni kiinni lumilomasta haaveilemasta. Mielessäni näin kuinka kiidän rinnettä alas lumen pöllytessä ympärillä. Kaikenlaista sitä miettiikin, vaikka ei edes pidä talvesta.

Leppoisaa lauantai iltaa !
Share:

4 kommenttia

 1. Ihana mekko, mutta vielä enemmän ihanat kuvat, toi tausta on jotenkin huikea ja luo kivan fiiliksen näihin. <3

  Mukavaa sunnuntaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kävelen tuosta melkein päivittäin ohi ja meni pitkään ennen kuin halusin kuvata siinä. Mietin ensin, että se on liian rosoinen, mutta se onkin täydellinen.

   Poista
 2. Onpas kaunis mekko! Jotenkin ihan just sun näköinen 💕

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig