lauantai 18. tammikuuta 2020

MADARA ORGANIC MAKE-UP

beuty

* MADARAn tuotteet PR-näyte *


Käytän paljon luonnonkosmetiikkaa ihonhoidossa. Jonkun verran olen kokeillut luonnonkosmetiikkaa myös hiustenhoidossa, mutta meikkejä harvemmin. Osa kokeilluista meikeistä on ollut toimivia ja osa vähemmän toimivia. Vähän samoin kuin muidenkin meikkien kanssa. Itse tykkään meikata hyvin kevyesti, joten varsinkaan iho ei saa näyttää liian meikatulta. Siksi en usein löydä itselleni toimivaa meikkivoidetta.
MADARAn meikeistä minulla on nyt ollut testissä nämä kuvissa näkyvät SKIN EQUAL Soft Glow Foundation sävyssä Ivory ja THE CONCEALER Luminous Perfecting Concealer sävyssä Latte. Molemmat ovat luonnonkosmetiikkasertifikoituja ja 100 % vegaaneja.  MADARAn meikkivoiteessa on 10 eri sävyä, joten jokainen löytää varmasti omalle iholle sopivan sävyn. Meikkivoide on kosteuttava, suojaava ja ravitseva, sillä se sisältää antioksidanttirikasta mustikkaa sekä pionijuurta, hyaluronihappoa ja C- ja E-vitamiineja. Meikkivoitessa on SPF15 aurinkosuoja, joten se suojaa ihoa sekä UVA että UVB säteiltä. Peitevoiteessa on lisäksi sheavoita. Siitä löytyy kuusi eri sävyä. MADARAn peivoide peittää tehokkaasti tumman silmänaluset, ihon epätäydellisyydet ja punoituksen. 
Itse olen ollut näihin luonnonkosmetiikka meikkeihin tyytyväinen. Molemmat tekevät sen minkä lupaavat eli peittevät ja tasoittavat ihoa tekemättä ihosta kuitenkaan liian meikatun näköistä. Lisäksi tykkään kuulaudesta, jonka näiden avulla saa loihdittua kasvoille. Kerrostamalla meikkivoidetta enemmän kasvoille saa sillä myös peittävämmän lopputuloksen. 


Oletko kokeillut luonnonkosmetiikkaa myös meikeissä ?
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig