lauantai 7. joulukuuta 2019

VUODEN 2019 ASUJA 1/3

fashion

fashion


Vuosi lähestyy pian loppuaan ja on aika katsahtaa menneeseen vuoteen täällä blogissa. Jaan taas tuttuun tapaan vuoden asupostaukset kolmeen osaan. Minusta on mukavampi tehdä kesä-asuista postaus erikseen, niitä on blogissani  yleensä enemmän kuin talven  ja syksyn asuja. Tosin kuluneen vuoden aikana asupostauksia on ollut vähemmän kuin koskaan aiemmin ja se vähän harmittaa. Syynä on ollut kiireinen vuosi oikeassa elämässä ja toki myös se, että aina minulla ei ole kuvaajaa. Siihen täytyy keksiä joku ratkaisu tulevalle vuodelle. 

Alkuvuoden teemana näkyy olleen lämpimänä pysyminen. Myös mustasta erossa pysyminen näyttää olleen suhteellisen helppoa, mutta se ei ole aivan totta, sillä ne mustat asut eivät ole päätyneet blogiin.  Usein ne mustat asut ovatkin olleet sellaisia ihan tavanomaisia tyyliin mustat housut ja musta neule. Kokomustia asuja on myös aika hankala kuvata, joten senkin takia ovat jäänet blogista pois. 

Kuten kuvista huomaatte, tykkään käyttää pitkiä takkeja. Ne ovat lämpimiä ja käytännöllisiä Suomen oloissa. Kengätkin ovat nykyisin melkein aina matalia, ja johtuu siitä että kävelen paljon. Kaikki kuvissa näkyvät vaatteet, kengät ja muuta asusteet ovat edelleen käytössäni. Ja ainakaan alkuvuodesta tyyli ei ole muuttunut laisinkaan. Kaikki kuvien asut voisin pukea uudestaan. 

Kaksi viimeistä kuvaa ovatkin jo huhtikuulta ja noista asuista täytyy sanoa, että ovat ihan lemppareitani. Tuo Nansolta saatu Ylle vuoreton villakangastakki on kerta kaikkiaan ihan just omaa tyyliä ja siihen voin yhdistää kaikkea mitä kaapistani löytyy. Se on ylellisen rento ja tyylikäs yhtä aikaa. Näitä kuvia katsoessa tuli ihan ikävä kevättä.Ja voi kuinka pitkä aika siihen vileä onkaan !

Millaisissa asuissa sinä viihdyt talvella ? Leppoisaa lauantai iltaa kaikille !
Share:

2 kommenttia

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig