sunnuntai 8. joulukuuta 2019

JOULU JUTTUJA

fashion

sisustus


Tänään aamulla herätessä paistoi aurinko. Nukuin todella makeasti aina kello kymmeneen asti ja auringonpaiste oli tosiaan iloinen yllätys. No, nopeasti sää muuttui ja nyt taas sataa vettä niin, että ikkulasit ovat peittyneet pisaroihin kauttaaltaan. Nopean aamukahvin jälkeen kävin kaupassa ja sitten aloitin olohuoneen seinän maalauksen. Jo eilen siirsimme pojan kanssa ison Muuramen kaapin pois seinän edestä ja tasoitin muutamat kohdat seinästä. Maalaus sujui nopeasti ja tällä kertaa kissaapulaiseni onneksi tyytyi vain katselemaan hetken, sitten se totesi homman olevan sen verran tylsää, että kävi päiväunille. 


sisustusNo, mutta seinästä tuli juuri sellainen kuin halusin. Odotan vielä huomiseen ja katson ( toivottavasti ) kirkkaassa päivänvalossa tarvitseeko seinää maalata uudestaan. Koko maalausprojekstista tulossa tietenkin juttu tänne blogiin kuvineen ja teksteineen. Olen kyllä niin iloinen, että sain vihdoin ja viimein seinä maalattua. Nyt meille sitten saapuu joulukin pikkuhiljaa. 


muoti


Tämä on meidän ensimmäinen joulu tässä kodissa. Muut lapsethan ovat jo muuttaneet omilleen, mutta kuopus on edelleen kotona. Niin ja kissapoika tietysti. Viime vuonna haaveilin jo joulukuusesta. Tosin muovisesta, jonka voisi laittaa jo esille hyvissä ajoin ja pitää niin pitkään kuin haluaa ilman kuusenneulasia siellä ja täällä. Nyt näyttää kuitenkin siltä etten sitä vielä hanki, koska kissapoika on varsin leikkisä vielä. Eilen etsin sitä pitkään ja löysin lopulta eteisen naulakon päällä olevasta korista istumasta. Sieltä se tarkkaili meitä kaikessa rauhassa pipokasan päällä makaillen. 


sisustusKuten näistä edellisten joulujen kuvista huomaatte, en tosiaan ole runsaiden joulukoristelujen ystävä. Yleensä joulukoristeet ovat meillä olleet valkoisia kukkia ja paljon kynttilöitä. Viime vuoona tosin olimme jo ilman valkoisia kukkia, ne kaikkein jouluisimmat kun ovat kissoille myrkyllisiä. Äitini ( kahden kissan entinen omistaja ) tosin sanoi, etteivät kissat koskaan syöneet mitään kukkiamme. Lapsuuden kodissa oli jouluisin niin hyasitteja kuin joulutähtiäkin. Ehkä kuitenkin vielä tämän joulun katsomme ja voisihan sitä ostaa vaikka silkkikukkia. 

Joulu tuleen meille kotiin hiljalleen ja tunnelmoiden. Lahjoja olen jo hankkinut jonkun verran ja aioin vielä tehdä tänne blogiin jo perinteeksi muodostuneen paketointi vinkkipostauksen. Itse rakastan joulussa kuitenkin eniten kiireettömyyttä ja siksi en aio tänäkään jouluna stressata yhtään. Kaappeja ei tarvitse siivota ja ruokaakaan ei tarvitse laittaa ylettömästi. Jotain hyvää ja maukasta sekä toki perinteistä. Minusta on myös ihanaa kuinka jokaisessa joulussa on jotain jo perinteeksi muodostunutta ja jotain uutta. 

Millaista joulua sinä rakastat ? Suloista sunnuntain jatkoa !
Share:

2 kommenttia

 1. Ihanan rento postaus joulun odotuksesta ja valmisteluista, niin kuin kuuluukin!<3 Tosi kauniilta ja tunnelmalliselta näyttää kuvat kodista :)
  Laitoin omaan blogiinikin vähän jouluisia juttuja:
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  Ihanaa joulunodotusta,
  Ida Kotona kaupungissa -blogista
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ida <3 Rennnosti jouluun, silloin siitä nauttii parhaiten.
   Täytyy k'ydä kurkkimassa :)

   Ihanaa joulunodotusta myös sinulle !

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig