tiistai 10. joulukuuta 2019

JOULUN PAKETOINTI & LAHJAVINKKEJÄ

joulu

joulu


Ehkä sittenkin parasta joulussa on joululahjojen paketointi ja lahjojen antaminen. Tänään olen viettänyt vielä lomapäivää ja suurin osa siitä on kulunut joululahjoja paketoiden posket punaisina. Säästän vuoden mittaan kaikki kivat paperikassit ( ilman logoja ), laatikot ja kauniit nauhat. Nyt niitä tarvittiin vain muutamiin lahjoihin, sillä löysin Granitista kauniita lahjapapereita ( kuvassa valkoinen, ruskea sekä kuviollinen ) ja Claes Ohlsonilta juuttinauhaa sekä hauskoja tarroja että pakettikortteja. Paketit ovat meillä tänä vuonna siis valkoisia ja ruskeita ripauksella mustaa sekä vaaleanpunaista. muoti


Mitä voisi antaa lahjaksi, kun kaikilla nykysin on jo niin paljon kaikkea ? Minusta mitään turhaa ei kannata antaa, eikä lahjoja ihan välttämättä edes tarvitse antaa tai ne voivat olla jotain aineetonta. Jokaiselle kuitenkin maistuu herkut esimerkiksi suklaa tai sitten jotain itse tehtyä. Itse tehtyä voi olla myös esimerkiksi pipo, mutta jos ei osaa neuloa voi antaa vaikkapa Nanson Suomessa valmistetun pipon.


kicks beauty


Lapset ja nuoret varmasti odottavat saavansa joitakin lahjoja. Nuorelle neidille sopii kaikenlaiset meikkausvälineet ja meikitkin. Niitä tarvitsee aina, sillä ainakin meillä kuopukselta puuttuu aina joku meikkijuttu. Kicksissä on paljon erilaisia lahjapakkauksia myynnissä näin joulun aikaan. Kuvan setissä on meikkisiveltimiä ja meikkisieni.

Villasukista ilahtuu jouluna varmasti jokainen. Ne voi neuloa itse tai jos ei osaa tai ehdi neulomaan voi käsin neulottuja villasukkia etsiä joulumyyjäisistä. Villasukkia löytyy myös monelta sukkavalmistajalta nykysin. Nämä kuvan sukat ostin kesällä Latviasta ja siellä niiden hinta ei todellakaan päätä huimannut.


kauneus


Erilaiset ihonhoitotuotteet ovat myös kiva lahja jouluna. Niitäkin löytyy erilaisissa lahjapakkauksissa samoin kuin tuoksujakin. Tuoksuissa tosin kannattaa varmistaa lahjan saajan mieltymykset etukäteen.  Lahjakorttikin on mukava antaa silloin jos ei tiedä mistä lahjan saaja pitää, mutta haluaa jotenkin muistaa. Osa lahjasta on minusta kaunis paketti, se kertoo antajan halusta tuottaa hyvää mieltä. 

Paras lahja on yhteinen aika läheisten kanssa jouluna, eikö vain ?
Tunnelmallista tiistai iltaa !
Share:

2 kommenttia

 1. Oi, tuo Nanson pipo on kyllä aivan ihana!<3
  Laitoin myös omaan blogiini muutamia lahjavinkkejä:
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  Ihanaa joulunodotusta,
  Ida Kotona kaupungissa -blogista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä kaunis ja Suomessa tehty :)

   Ihanaa joulunodotusta sinulle myös Ida <3

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig