tiistai 3. joulukuuta 2019

VAALEANPUNAINEN MYSSY

muoti

fashion

muoti


Talvinen sää jatkuu täällä Helsingissä, mutta loppuviikoksi on taas luvattu vesisateita. Itse pidän tälläisestä pikkupakkasesta, vesisade, tuuli ja kylmyys on kaikista kurjinta, eikä sitä jaksaisi enää ollenkaan. Toivotaan, että säätieteilijät olisivat väärässä ja saisimme vielä nauttia näistä talvisista ilmoista. Aurinko on pilkahdellut niin, että eilen luulin lähteneeni liian aikaisin töistä kotiin, kun ratikkapysäkillä seistessäni oli vielä valoisaa. Piti ihan katsoa kello varmuuden vuoksi. 


Kuvien asulla olin sunnuntaina liikenteessä. Kaikki vähän ylisuurta ja siksi niin mukavaa ja rentoa. Nuo Zaran baggy jeansit on kyllä ihanat, niistä varmaan tulee tämän talven käytetyimmät ja tulette näkemään niitä kyllästymiseen saakka. Valosiniraidallinen Weekdayn ylisuuri paitis on jo vuosia vanha ja kaivoin sen taas esiin kaapista. Sen päällä minulla oli Samujin villatakki, mutta se ei näissä kuvissa näy, kun oli aivan liian kylmä, enkä voinut ottaa takkia pois kuvauksessa. Vaaleanpunainen myssy on muuten KappAhlin ja se on hurjan lämmin sekä tietysti aika söpö.

Down coat KappAhl // baggy jeans Zara // oversize shirt Weekday // studded leather ankle boots Zara // beanie KappAhl // leather bag Agnes Cecilia from Ellos 


Huomenna minulla on tällä viikolla viimeinen työpäivä ja olen lomalla peräti kuusi päivää. Ah onnea ! Lomalla aion nukkua paljon, lukea kirjoja, käydä salilla ja maalata seiniä. Ja tietysti viettää itsenäisyyspäivää sekä katsoa Linnan juhlat. Sitten varmasti taas jaksaa loppuvuoden iloisin mielin tehdä töitä sekä nauttia arjesta.

Tunnelmallista tiistai iltaa !
Share:

2 kommenttia

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig