sunnuntai 24. marraskuuta 2019

SUNNUNTAIN SHOPPAILU ASU

muoti

fashion


Tänään kävin vanhemman tyttären kanssa jo melkein rutiiniksi muodostuneella sunntaikahvilla. Kahvittelun jälkeen käväisimme pikaisesti Kamppiin avatussa MUJIssa. Aikaisemmin olen shoppailut MUJIn pop-up myymälöissä ja ensimmäisen kerran Lontoon myymälässä vuosia sitten. 

Kampin MUJIn myymälä on siis todella iso, lisäksi siellä on kahvila ja ruoka-osasto sekä eri puolilla myymälää kirjoja. Me olimme siellä vaan hetken enkä ostanut vielä mitään, mutta varmaan käyn myymälässä vielä uudelleen paremmalla ajalla. Myynnissä oli mm. todella kivoja neuleita, varsinkin miesten puolella ja valtava valikoima tohveleita. Monet muut vaatteet sen sijaan eivät herättäneet omaa kiinnostustani. 

Wool coat Ganni // wool knit Handmade by Me // white shirt Nanso // wool beanie Samuji // leather ankle boots Zara // wide leg jeans KappAhl // leather bag Agnes Cecilia from Ellos 

Asusta sen verran, että ylläni oli Gannin vaalea villakangastakki, jota käytän kuivalla säällä, ettei arkaan väriin tule tahroja. KappAhlin leveät ja vajaalahkeiset farkut ovat uudet lempparini ja tänään niiden parina oli Nanson pitkä valkoinen paitis parin vuoden takaa sekä itse neulomani musta villapaita, joka on todella lämmin. Ihan perusasu, jota vaalea takki ja valkoinen paitis raikastivat. 


Oletko jo käynyt MUJIssa ? Suloista sunnuntai iltaa !
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig