lauantai 23. marraskuuta 2019

KUVIA PUHELIMESTANIMarraskuun pimeyden vuoksi en ole juurikaan kuvannut. En kameralla enkä puhelimella. Työaikana en käytä omaa puhelintani, joten kuvausaikaa olisi vain se kaikkein pimein aika. Muutamia kuvia puhelimesta sentään löytyy, ne kaikki nopesti napsittuja vapaapäivinä.
Useinmiten kuvaan tietenkin erilaisissa blogitilaisuuksissa, ja nämä kaksi kuvaa itse asiassa lokakuulta, jolloin kävin muutamassa pressissä.  Ylemmässä kuvassa on Mon/Sunin ihania tuoksukynttilöitä, joita saa Kicksistä. Minusta on mukava polttaa tuoksukynttilöitä juuri näinä kaikkein pimeimpinä päivinä. Kynttilän valon lisäksi joku hurmaava tuoksu tuo piristystä mielelle.
Joulun juhla-aika on on jo alkanut pikkujouluilla. Itse vietin eilen pikkujouluja työkavereiden kanssa, mutta asuna ei suinkaan ollut yllä olevan kuvan hurmaavaa viettelystä vaan mukavasti neule. Kuvan ihanat sukat ovat suomalaisen Vogue Hosieryn. 
Joulun tuloa ei voi olla huomaamatta, sillä kaupunkikuva on jo muuttunut varsin jouluiseksi. Joulukadun avajaisia vietetään muuten huomenna täällä Helsingissä. Kauppoihin on tullut jo aikaa sitten niin joulusuklaat kuin joulukortit ja joulupaperit ynnä muut tykötarpeet. 
Jos olen pukeutunut hameeseen on se ollut tuo kuvassa näkyvä ja jo blogissakin vilahtanut KappAhl Republic Hamptonin Carrie tylli-unelma. Minusta se on ihan sopiva arkeenkin neuleen, niittinilkkureiden ja toppatakin kanssa. 
Ja loppuun vielä paras kuva eli kuva tältä päivältä, kun yritin pyydystää auringonsädettä kuvaan. Siis oikeasti aurinko pilkahti esiin tänään juuri ennen laskuaan. Ihasteltiin sitä kuopuksen kanssa suorastaan hurmioituneena. Kuinka hassulta tuntuikaan nähdä aurinko pitkästä aikaa. 

Leppoisaa lauantai iltaa !
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig