tiistai 19. marraskuuta 2019

BAGGY JEANS

fashion

fashion


Viime aikoina on tullut usein pukeuduttua melkein kokomustiin asuihin ja tässä niistä yksi mukavimmista. Mustat farkut on itselleni talvisin yksi perusjutuista, joita vaatekaapista löytyy. Viime aikoina olen kuitenkin kaivannut pillifarkkujen tilalle jotain muuta ja olinkin innoissani, kun löysin nämä Baggy jeansit Zarasta.


fashion

fashion


Farkut on tosiaan tuollaiset korkeavyötäröiset ja hieman pussimaisen väljät. Arvaatte varmaan, että nämä ovat super mukavat jalassa. Lisäksi farkut sopii mielestäni yhdistettäväksi asuun kuin asuun. Siksi näistä tuli lempparit heti ensi kertaa yllä ollessa. Muita hyviä puolia on tietysti vielä se, että pakkasilla näiden alle voi sujauttaa vaikka trikoot lämmittämään. 

Parka coat Alexander McQueen // baggy jeans Zara // merino wool & cotton knit Nanso // beanie Samuji // cotton scarf KappAhl // leather belt Nini's // studded ankle boots Zara


fashionViikko on kohta jo puolessa välissä ja pimeys sen kun  jatkuu. Aamuisin on säkkipimeää töihin lähtiessä ja sama pimeys töistä palatessa. Kotiin tullessa laitan aina kaikki valot päälle, juon kupin kahvia ja sitten otan pienet nokoset. Pikku-unista huolimatta olen illalla valmis nukkumaan jo yhdeksän aikoihin ja nukahdan yleensä heti. Tällä tavoin jaksan parhaiten tämän pimeyden ajan. Vaikka en lumesta erityisesti välitä, niin myönnän että pieni lumisade olisi nyt paikallaan. 

Tunnelmallista tiistai iltaa teille !
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig