sunnuntai 17. marraskuuta 2019

MADARAN TIME MIRACLE AGE DEFENCE

beauty

* MADARAN kasvovoide PR-näyte *

MADARAn tuotteet ovat jo pitkään olleet suosikkejani, eikä tämäkään testiin saamani voide pettänyt odotuksia. MADARA on Latvialainen luonnonkosmetiikka brändi, jota myydään Suomessakin useassa paikassa mm. Stockmannilla. Itse pidän myös tuotteiden ylellisestä ja yksinkertaisesta ulkonäöstä.

MADARAN TIME MIRACLE AGE DEFENCE on todellinen tehokosteuttaja ja täydellinen kasvovoide ikääntyvälle iholle. Voide sisältää MADARAn patentoimaa Cell Repair Bio -Comlex- kasviuuteyhdistettä sekä pohjoista koivumahlaa. Cell Repair Bio-Comlex-kasviuuteyhdistelmä parantaa ihon kimmoisuutta ja vähentää pieniä ryppyjä. Voide myös vähentää ympäristön haittavaikutuksia iholla. 
MADARAN TIME MIRACLE AGE DEFENCE päivävoide on pakattu pumppupulloon, josta sitä on helppo annostella tarvittava määrä. Itse pidän pumppupulloista myös siksi, että niissä voiteet pysyvät puhtaina. Pumppupulloa on helppo myös kuljettaa mukana .
MADARAN TIME MIRACLE AGE DEFENCE päivävoide levittyy ja imeytyy iholle helposti. Iho tuntuu myös kosteutetulta koko päivän, eikä ainakaan itselläni ole loppupäivästä kiristävää tunnetta. Iho tuntuu myös pehmeältä, hoidetulta ja pienet rypyt ovat madaltuneet. Meikkivoide levittyy tämän päälle helposti eikä rullaudu edes päivän mittaan iholla. 
Onko Madaran Time Miracle Age Defence sinulle tuttu ? Suloista sunnuntain jatkoa !
Share:

2 kommenttia

 1. Vaikuttaa kyllä hyvältä tuotteelta ja minustakin ihanan yksinkertainen ja kaunis puteli ulkoapäinkin. Tässä iässä ja vuodenajassa iho tarvitseekin kosteutta.

  Mukavaa tiistaita Sara <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kivasti kosteuttava, tykkään. Madaran tuotteet on aina kauniissa pakkauksissa.

   Kivaa loppuviikkoa sinulle Sari !

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig