tiistai 26. marraskuuta 2019

MADARA RE:GENE OPTIC LIFT SILMÄNYMPÄRYSSEERUMI

kauneus

* MADARAN RE:GENE Optic Lift seerumi PR-näyte *


Tällä hetkellä itselläni on käytössä MADARAN RE:GENE Optic Lift silmänympärysseerumi, joka on kehitetty erityisesti ikääntyvän ihon tarpeisiin. Iän myötä silmänympärysiho usein tummuu, veltostuu ja ohentuu. Kaikki nämä yhdessä luovat kasvoille helposti väsyneen ilmeen. 
MADARAn RE:GENE Optic Lift silmänympäysseerumi taistelee ikääntymisen muutoksia vastaan EyeBright Periocular Complex-yhdisteen avulla. Yhdiste ylläpitää hiussuonten vastustuskykyä, ehkäisten tummia silmänalusia ja väsymyksen merkkejä. Seerumi kirkastaa ja heleyttää ihoa tehokkaasti. Tuotetta voi käyttää sekä aamuin että illoin ennen silmänympärysvoidetta. 
MADARAn RE:GENE Optic Lift silmänympäsysseerumia laitetaan vain tippa ja tämä onkin tosi riittoisa pakkaus. Pienellä pullossa olevalla pipetillä seerumia on helppo annostella sopivasti, eikä tuotetta mene hukkaan. Tuote levittyy ja imeytyy iholle helposti. Itse olen antanut seerumin imeytyä rauhassa ja sen jälkeen lisään silmänympärysvoiteen. Tätä seerumia voi hyvin käyttää myös päivisin, sillä meikki kiinnittyy helposti seerumin ja silmänympärysvoiteen päälle. Jo parin viikon käytön jälkeen itselläni on silmänympärysihon tummuus vähentynyt, vaikka se yleensä lisääntyy tähän vuoden aikaan. Tätä seerumia voi siis hyvin käyttää myös silloin tällöin kuurimaisesti. 
Onko sinulla käytössäsi seerumi silmänympäryksien herkälle iholle ? Tunnelmallista tiistai iltaa !
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig