lauantai 30. marraskuuta 2019

JOULUKALENTERI

kauneus

* Joulukalenteri PR-näyte *

Huomenna saan avata joulukalenterini ensimäisen luukun ja tuskin maltan odottaa. Viime vuosina on markkinoille tullut näitä aikuisten kosmetiikkajoulukalentereita ja niistä on tullut nopeasti suosittuja. Oma joulukalenterini on Kicksin 24 days of beauty-kalenteri ja se sisältää MON/SUNin, Skin Treatin, Budgien ja Kicks Beautyn tuotteita.
Kalenterin takana on kerrottu mitä se sisältää, mutta olen halunnut pitää jännityksen ja siksi katsoin vain nopeasti brändit läpi. Tässä kosmetiikkajoulukalenterissa on siis enemmän ihonhoitotuotteita kuin meikkejä. ja se sopii minulle, sillä en ole varsinaisesti meikkifriikki. Ulkonäkökin tässä kalenterissa on kaunis ja sopii meidän kodin väreihin. 


kauneus


Helsingissä satoi eilen lunta, ei paljon, mutta sen verran, että maa on valkoinen. Sekin tuntui piristävältä kaikein tämän pimeyden keskellä. Tänään vietin kivan vapaapäivän. Hidas aamu kahvia juoden ja päivän uutisia lukien Hesarista. Sen jälkeen suuntasin kävelylle ja ostoksille. Tällä kertaa ostin muutamia astioita, sillä kummasti meillä on vuosien saatossa Teemat käyneet vähiin. Nyt ainakin on lautasia joulu-ateriallekin. 
Onko sinulla joulukalenteri ? Leppoisaa lauantai iltaa !
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig