perjantai 1. marraskuuta 2019

I CHOOSE FRIENDLY

kauneus


Tänään 1. marraskuuta on vegaanipäivä, jolloin juhlitaan veganismin etuja ihmisille, eläimille ja ympäristölle. Ruotsalainen vegaaninen hiustenhoito brändi Maria Nila on mukana keräyksessä, jonka kaikki tuotot ohjataan ruotsalaiselle The Perfect World Foundation järjestölle. Tänä vuonna rahaa kerätään uhanalaisten sarvikuonojen suojeluun ja niiden sukupuuttoon kuolemisen estämiseen. 
Villieläinten suojelua edistävän The Perfect World Foundation hyväntekeväisyysjärjestön kanssa Maria Nila auttaa orvoksi jääneitä sarvikuonoja Care for Wild Rhino Sanctuary-rauhoitusalueella. Salametsästyksen takia vain harvat sarvikuonot selviävät kansallispuistojen ja suojelualueiden ulkopuolella. Sarvikuonovauvat on pelastettava 24 tunnin sisällä emon kuolemasta. Care for Wild Rhino Sanctuary -rauhoitusaluella hoidetaan luokkaantuneita ja orvoksi jääneitä sarvikuonoja. Eläimet vapautetaan toivuttuaan suojeluille alueille kauaksi salametsästäjistä. 
Maria Nila lahjoittaa alennuskoodilla RHINO kertyneet verkkokauppansa tuotot ajalta 1.-10.11 hyväntekeväisyyteen Care for Wild Rhino Sanctuary-rauhoitusaluelle uhanalaisten sarvikuonojen suojeluun yhteistyössä The Perfect World Foundation -järjestön kanssa. Koodilla RHINO saat 25 % alennuksen Maria Nilan verkkokaupassa ja voit olla mukana auttamassa sarvikuonojen suojelussa. Koodi on voimassa 1.-10.11 verkkokaupassa.  Kuvissa näkyvän Maria Nila Vegan Day Boxin tuotot ohjataan kokonaisuudessaan hyväntekeväisyyteen. 
Maria Nilan kaikki tuotteet valmistetaan Ruotsissa. Tuotteet ovat sulfaattitomia ja parabeenittomia sekä 100 % vegaanisia. Maria Nilan tuotemerkki on saanut Peta, Vegan Society ja Leaping Bunny sertifikaatit. 
Koodilla RHINO saat 25 % alennuksen Maria Nila verkkokaupassa ja samalla autat pelastamaan uhanalaisia sarvikuonoja. Koodi on voimassa 1.-10.11. Tehdään yhdessä hyvää !
Share:

2 kommenttia

  1. Hei. Tulin just kampaajalta ja hän käytti näitä tuotteita. Suositteli niitä luonnonkihariin hiuksiin, ja tietty innostuin ja ostin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva :) Mä oon näihin todella tyytyväinen, hiukset tulee ihanan pehmeiksi.

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig