keskiviikko 30. lokakuuta 2019

CARRIE


fashion

kappahl


* Postauksen hame ja kaulakorut saatu KappAhlilta *

Juhlakausi lähestyy kovaa vauhtia. KappAhlin Hamton Republicin mallistoon on tulossa hurmaava tummansininen Carrie hame ensi kuun alussa. Hameen pukisin juhlaan mustien mokkakorkojen, ohuen neuleen ja juhlalaukun kanssa. Asusteiksi kultaiset hennot kaulakorut sekä punaiset kynnet ja huulet. 
Itse olen käyttänyt hametta jo nyt ja ihan arkena. Hame on midimittainen ja sen seurana minulla on ollut paksu neule sekä niittibikerit ja toppatakki. Piristää kummasti harmaata arkea, kun yllä on hurmaava hamonen.


Tällä kertaa kuvausapulaiseni ei tyytynyt katselemaan vierestä puuhiani, vaan meno äityi suorastaan villiksi. Kissapoikaa ei suinkaan kiinnostanut mokkakorkkarit, iltalaukku eikä edes Carrie hame vaan nuo kuvassa näkyvät kaulaketjut, joita se yritti pyydystää vaivihkaa hivuttautumalla. Kotona pitääkin aina muistaa ettei jätä mitään pieniä kissaa kiinnostavia juttuja esille. 
Viikko onkin jo puolessa välissä ja pian olemme marraskuussa. Nyt ulkona paistaa aurinko, aika ihanaa. Me ja tiedä vaikka marraskuu olisikin kuulaan aurinkoinen pikkupakkasineen. 

Aurinkoista päivää !
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig