lauantai 26. lokakuuta 2019

BLEISERI & FARKUT

muoti


Bleiseri ja farkut on ihanan helppo asu. Vähän enemmän kuin farkut ja neule ja vähän vähemmän kuin bleiseri ja suorat housut. Itse tykkään käyttää bleiserin alla t-paitoja tai neuleita, koska paitapuseron kanssa lookista tulee mielestäni liian asiallinen. On tietenkin tilanteita jolloin paitapusero ja bleiseri on paikallaan. Tässä asussa on edellisen postauksen farkut ja sitä edellisen postauksen bleiseri. Käytän usein vaatteita ketjussa eli ainakin yksi edellisen päivän vaatteista seuraa seuraavaan päivään. 


korutWool coat Marc by Marc Jacobs // blazer & jeans KappAhl // leather ankle boots Zara // turtleneck knit H&M // sunnies Karl Lagefeld // necklaces KappAhl // watch Esprit // bracelets Kalevala Koru and H&M

Kuvien asulla kävin viime viikolla pressissä katsomassa ensi kevään ja kesän muotia ja kauneutta. Instan @sarasblogi stories osiossa on muutamia kuvia ja  siellä niitä voi käydä katsomassa. Muodin lisäksi herkuttelin proteiinijätskillä ( mikä ihana idea ) ja tapasin tuttuja. Postauksen kuvat otti Souliina, kiitokset kuvista ja mukavasta seurasta. 

Nyt viikonloppuna aion ottaa rennosti kotoillen ja osin töitä tehden. Ulkona on taas mitä kurjin ilma, joka ei tosiaan houkuttele ulkoilemaan, joten parasta pysytellä sisällä. Itse en ole vielä edes ehtinyt uuteen Triplaan, mutta sinne taidan suunnata vasta kuin ruuhkat hieman hellittävät. 

Millaisia sunnitelmia sinulla on viikonlopuksi ? Leppoisaa lauantaita !
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig