keskiviikko 23. lokakuuta 2019

HELLO SUNSHINE

fashion

fashion

muoti

fashion


* Farkut & neule saatu KappAhlilta *

Flussan jälkimainingeissa olen kulkenut alkuviikon ihan perusasussa eli farkuissa ja neuleessa. Tänään auringonpaisteessa toppatakki tuntui kyllä vähän liioitteleulta, mutta aamuisin on kyllä ollut aika viileää. KappAhlin farkut ovat tuollaista vähän väljempää mallia korkealla vyötäröllä ja vajailla lahkeilla. Tarvitseeko edes sano, etää tykkään, tykkään ja tykkään. Ihan super rennot jalassa ja todella kivaa vaihtelua pillien jälkeen. Itse olen kyllä melkein jo hylännyt pillit, ne tutunvat nyt todella epämukavilta ja vähän hassun näköisiltäkin. Niin se muoti muuttuu. 


muoti

muoti


Down jacket KappAhl // relaxed jeans KappAhl // sweater KappAhl // sunnies Furla // studded ankle boots Zara // bag Alexander Wang


fashion

fashion


fashion


Ulkona on nyt aivan ihana auringonpaiste, lisää tälläisiä päiviä kiitos. Jaksan joku kerta hämmästyä, kuinka auringonpaiste vaikuttaa omaan mielialaani. Auringosta todellakin saa energiaa ja jaksaa kiinnostua asioista ihan eri tavalla, eikä koko elämä ole vain suorittamista hampaat irvessä. Tästä on hyvä jatkaa loppuviikko. 

Aurinkoista viikon jatkoa !
Share:

2 kommenttia

  1. Oi kun kiva kokonaisuus! Ihastuin noihin kenkiin, tuovat ehdottomasti sitä jotain juttua kokonaisuuteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Satu <3 Olen niin ihastunut noihin nilkkureihin, sopivat melkein asuun kuin asuun :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig