sunnuntai 3. marraskuuta 2019

COZY SUNDAY

fashion

socks

* Postauksen oloasu saatu KappAhlilta ja sukat Vogue Hosieryltä *


Täällä vietetään laiskaa koti sunnuntaita. Tajusin aamulla, että takana on kuuden päivän työputki, joten ei ihme, että olo on ollut hieman nuutunut loppuviikosta. Siksi päätin, että tämä päivä on omistettu yksinomaan levolle ja voimien keräämiseen ensi viikkoa varten. Työputken lisäksi omaa oloa on väsyttänyt tämä yhtäkkiä ylle hiipinyt pimeys. Joka vuosi se pääsee yllättämään.


lifestyle

muoti


Sundays should come with the pause button. 


lifestyle

fashion


Kotoilu asuna on KappAhlin uuden kay/day malliston oloasu eli ihanan pehmoinen ja pörröinen kietaisupaita, suloinen vanhan roosan värien pitsitoppi sekä mukavat housut. Sukat on Vogue Hosieryn sisältä super pehmeät olosukat. Tällä asulla kyllä kelpaa chillailla niin kotona kuin vaikkapa hotellilomalla jossain hiihtokeskuksessa. 


fashion

lifestyle


Juuri nyt haaveilenkin lomamatkasta tai lomasta ylipäätään. Olisi ihanaa matkustaa johonkin lämpöiseen ja aurinkoiseen paikkaan kaiken tämän pimeyden keskellä. Joskus kevättalvella olisi taasen mukaavaa mennä Lappiin hiihtämään. Haaveiksi taitaa jäädä, sillä itselläni on kyllä muutama lomapäivä ennen joulua, mutta silloin on tarkoitus remontoida kotona. Sekin toki kivaa ja kenties rentouttavaakin. 


lifestyleSuloista sunnuntain jatkoa !
Share:

4 kommenttia

 1. Hiplailin tuota asua jo kaupassa vaan jätin kuitenkin ostamatta. On kyllä paremman näköinen sun päälläsi kuin mitä minulle peili sovituskopissa näytti;)
  Hyvää uutta viikkoa, Sara <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Katsoitko sitä marjapuuron väristä ? Se on minusta myös kaunis, mutta ohuempaa materiaalia.

   Kivaa viikon jatkoa sinulle Lady <3

   Poista
 2. Ihana kotoilukokonaisuus <3 Juuri sellainen jossa mielellään on koko päivän <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Tämä on kyllä ihanan lämmin ja pehmoinen asu :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig