keskiviikko 6. marraskuuta 2019

SYKSYN TYYLIHAASTE

muoti


Monet blogikollegat ovat syksyn mittaan tarttuneet Jonnan blogissa olleeseen hauskaan syksyn tyylihaasteeseen. Vielä on syksyä jäljellä tämä kuukausi, joten päätin vihdoin toteuttaa haasteen. Postauksen kuvat ovat tältä syksyltä, joten vastailen haasteeseen myös vähän takautuvasti. Itselläni kyllä talvityyli on melko samalainen kuin syksyllä, varsinkin kun Helsingissä ei aina välttämättä edes ole kunnon talvea. 


muoti


1. Mikä on tämän syksyn lempitrendi ?

Midimittaiset hameet neuleen kanssa. Trendi oikeastaan jatkku viime vuodelta, mutta nyt sitä näkyy enemmän samoin kuin leveitä vajaamittaisia housuja. Suorastan iloinen olen pillifarkkujen katoamisesta melkein kokonaan katukuvasta. 
2. Entä mitä trendiä et koe omaksesi ? 

Tähän on vaikea vastata, sillä poimin trendeistä ne itseä miellyttävimmät jutut ja unohdan sitten ne jotka eivät minua kiinnosta. Ehkä sitten kuitenkin ne eläinkuosit. Niistä en ole kovin innostunut ja omasta vaatekaapista löytyy yhdet käärmekuosiset korkkarit. Riittävät minulle.
3. Minkä viimesyksyn trendin jatkumisesta olet innoissasi ? 

Ne midimittaiset hameet, ruutukuosit, ylisuuret neuleet, bootsit, pitkävartiset saappaat ja ylisuuret takit. Ja toivon näiden jatkuvan vielä ensi vuonnakin. Minusta muoti on menossa naisellisempaan suuntaan, mutta sellaisella rennolla otteella.
4. Onko jotain hankintalistallasi tälle kaudelle ? 

Omalla hankintalistalla on musta villakangastakki, mustat pitkävartiset nahkasaappaat ja vaalea pitkä ylisuuri trenssi. Ei nyt välttämättä tälle kaudelle, mutta sitten kun sopivat löytyy, aion ne ostaa. Niin ja myös kaulahuivi talveksi on hankitalistalla, sillä unohdin viime keväänä lempihuivini ratikkaan. 
5. Mikä on lempiasusteesi syksyyn ?

Oma lempiasusteeni on aina aurinkolasit. Ne on kuvissa kätevät, ei tarvitse välittää meneekö silmät kuvissa vahingossa kiinni ja kuvia voi ottaa myös ilman meikkiä. Kätevää. Ja aurinkolasit tuovat jonkun verran yksityisyyttä.
6.  Pipo vai hattu ? 

Molemmat, tosin useinmiten pipo sään vuoksi. Avopäin kuljen oikeastaan vain kesällä tai lämpöisellä ilmalla. Nyt minulla on vain kaksi hattua syksyksi / talveksi, toinen hassu karvahattu talveksi ja toinen villakankainen kipparilakki. 
7. Minkälaisia kenkiä käytät syksyllä ?

Näissä kuvissa näkyy kolemt syksyllä eniten käyttämäni kengät eli Niken lenkkarit, niittinilkkurit ja korolliset nilkkurit. Ne mustat pitkävartiset saappaat olisi myös ihanat ja toivottavasti löydän pian omani.
8. Takkityylisi ?

Syksyn takkityyli on ollut sama kuin useampana edellisenä vuotena: bleiseri, nahkatakki, villakangastakki ja toppatakki. Näiden takkien lisäksi olen käyttänyt armeijan vihreää pikkutakkia, maiharia ja sadetakkia. Itse pidän takeista ja niitä minulla on ehkä liikaakin, mutta Suomen oloissa tarvitsee tosi monta takkia jo säidenkin vuoksi.
9. Mitkä ovat kolme lempivaatettasi syksyyn ?

Lämmin neule, farkut ja villakangastakki. Neule mielellään hieman ylisuuri, farkut leveälahkeiset ja vajaamittaiset ja villakangastakkikin ylisuurena. Niillä mennään useina päivinä ja juuri nyt ne tuntuvat myös ajankohtaisilta. 
10. Luottoasusi ?

Aika lailla tuo edellä kuvattu. Takin saatan vaihtaa sään vuoksi mustaan maihariin tai toppatakkiin. Ja jos muukin asu on kokonaan musta, voi puhua jo omasta luottoasustani. Mustaan on vaan niin helppo pukeutua ja aika usein kiireisinä aamuina päädyn siihen.


Tässä tiivistettynä oma syksyn tyylini. Millainen on sinun syystyylisi ? Kivaa keskiviikkoa !
Share:

4 kommenttia

  1. Kaunista, selkeää, tyylikästä, mukavaa. Sinulla on ihana omannäköinen tyyli. Ja blogisi kuvat ovat upeita. Tulen aina hyvälle mielelle blogistasi ja inspiroidun monista jutuista.

    Kivaa marraskuista päivää.
    -Sari-

    VastaaPoista
  2. Tykkään sun tyylistä, olen tykännytt jo vuosia. Se on kauniin naisellinen ja samalla kuitenkin juuri sopivan rento <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig