perjantai 5. heinäkuuta 2019

REISSAAJAN REPPU

muoti


* Vaellusreppu saatu R-Collectionilta *

Esimmäinen ulkomaanmatkani oli laiva-juna matka Saksaan serkkujen luokse. Se ja lukuisat muut matkat myöhemmin autolla ristiin rastiin Europpaa ja vähän Afrikan sekä Lähi-idän puolella ovat jättäneet minuun kaipuun road tripiin. En omista autoa ja siksi innostuin lukiessani Hesarista juttua, jossa matkustettiin Viron kautta Latviaan ja Liettuaan bussilla. Viime aikoina on muutenkin ollut juttuja ihmisistä, jotka eivät halua lentää ja osa jopa kieltäytyy laivan käytöstä ilmastonmuutoksen vuoksi. Itse en ehkä vielä ole kokonaan valmis luopumaan kummastakaan, mutta matkustan kyllä mielelläni junalla tai bussilla silloin kun se on mahdollista. Ja sitäpaitsi matkustaminen on osa matkaa. 


muoti


Me siis matkustettiin kuopuksen kanssa Latvian pääkaupunkiin Riikaan laivalla ja bussilla. Matkamme alkoi Länsiterminaalista laivalla Tallinnaan, jossa otimme bussin satamasta linja-autoasemalle. Tallinan bussijaam on pieni, mutta todella siisti ja kodikas. Paljon kivempi paikka kuin Kampin kaukoliikenteen alue. Bussimatka Tallinnasta Riikaan kesti neljä ja puoli tuntia. Bussi oli mukava, siinä oli WC, kahviautomaatti ja mahdollisuus jokaisella matkustajalla käyttää nettiä, kuunnella musiikkia tai katsella elokuvia edessä olevan tabletin kautta.  Menomatkalla katsoin A Star is Born leffan ja takaisin tullessa nukuin sekä selasin nettiä. Maisemiakin tuli katseltua, vaikka ne eivät kovin ihmeellisä olleet. Tasaista maastoa, lehtometsää ja taloja harvakseltaan. Vanhalla Viron ja Latvian rajalla oli alkoholikauppa, mutta ruuhkaa siellä ei näyttänyt olevan. 


reppu


Tälläisella reisulla on tietenkin tosi tärkeää miten tavaroitaan kuljettaa. Meillä oli mukana pieni vedettävä matkalaukku, R-Collectionilta saatu reissureppu, kuopuksen pikkureppu ja oma pikkulaukkuni. Aika vähillä tavaroilla mentiin siis. Kaikkea oli kuitenkin mukana riittävästi, eikä mitään puuttunut. R-Collectionin reissureppu osottautui todella käteväksi. Matkalle pakkasin siihen kameran, vaatteita, meikkejä jne. Riiassa se oli meillä päiväreppuna, jossa kuljetin vesipulloa, kameraa ja vaihto objektiivia, silmä-ja aurinkolaseja sekä pientä meikkipussia. Repussa on reissuja ajatellen todella hyvä kiinnitys systeemi; reppu suljetaan ensin kiristysnauhalla ja sitten päälle tulee riittävän pitkälle läppä, joka kiinnitetään tukevalla soljella. Tästä repusta ei kukaan nappaa mitään huomaamatta. 


reppu


Reppu on tukevaa kanvasta nahka yksityiskohdin. Ulkopuolella on kaksi taskua ja kaksi vetoketjullista pikku taskua. Sisäpuolelta löytyy iso lokero läppärille ( itse käytin tätä meikkipusille ) sekä kaksi pienempää taskua. Reppuun menee siis aika paljon tavaraa ja voisi luulla sen olevan painava kantaa, mutta tukevat ja hyvin suunnitellut säädettävät olkahihnat jakavat painon niin tasaisesti, ettei reppu tunnu painavalta silloinkaan, kun se on täyteen pakattu. Täydellinen reissaajan reppu siis. 


muoti


Nyt olen käyttänyt reppua salireppuna. Reppuun mahtuu mukavasti salikengät, jumppavaatteet, pyyhe ja peseytymisvälineet sekä meikit. Tykkään myös repun yksinkertaisesta ja tyylikkäästä ulkonäöstä, tämän kanssa voi kulkea myös kaupungilla ja reppu sopii asuun kuin asuun. Tärkeä asia tämäkin. 


r-collection


Meidän road trip oli kaikin puolin onnistunut ja itse kohteesta  tulossa vielä juttua kuvineen. Onnistuneen matkan jälkeen on kiva fiilistellä sitä ja suunnitella seuraavaa. Saa nähdä millaisille reissuille reppuni pääsee tulevaisuudessa. Onko sinulla reissussa reppu mukana ? Entä millaisia reppureissu muistoja sinulla on ? Rentoa viikonloppua !
Share:

2 kommenttia

 1. Ihana reppu!
  Reppu muistoja on alakoulu ajoilta.

  Mukavaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mä en edes muista alakoulun reppuani, myöhemmin minulla on ollut jumppaa varten reppuja, mutta sellaisia urheilullisia.

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig