keskiviikko 3. heinäkuuta 2019

VIIME KESÄN ASUJA

fashion

fashion


Kokosin tähän postaukseen asuja viime kesältä. Kaikki varmaan muistavat viime kesän helteet niin kesän alussa kuin puolivälissäkin. Helteinen kesä näkyykin hyvin näissä asuissani. Takkia tarvittiin vasta elokuussa ja neuleita ei laisinkaan. Saa nähdä millainen tästä kesästä muodostuu. Helteitä tai ei, kesä on kuitenkin kepeämmän pukeutumisen aikaa.


muoti

muoti

muoti


Tuo Nanson valkoinen kesäpaita oli yksi viime kesän paitasuosikkejani ja käytin sitä monien eri housujen kanssa. Se sopisi hyvin myös farkkujejn kaveriksi. Max Maran musta pellavamekko on ollut minulla yli kymmen vuotta ja siihen on aina yhtä mukava pukeutua. Sitä käytän usein kaikkein kuumimmilla ilmoilla, silloin kun haluan vain pysyä viileänä ja tuntea oloni mukavaksi kuumuudesta huolimatta. 


muoti

muoti


Molemmat ylläolevat asut on kuvattu melkein 30 asteen helteessä. Kepeä kesämekko oli usein päällä niin lenkkareiden kuin sandaalienkin kanssa. Kietaisupaita on kiva piristys niin mustien kuin valkoisenkien housujen kanssa. Tykkään paidan väristä ja nuo puhvihihat ovat hauskat, vaikka hankalat silittää. Jostain syystä itselläni on muuten kesävaatteissa paljon silitystä vaativia, mikä ei ole kovin kivaa, jos on kuuma ilma. Tykkkään silittää, mutta helteellä se on tosi kurjaa.


muoti

muoti

muoti


Kolme viimeistä asua on elokuuulta, jolloin ilma oli jo huomattavasti viileämpää ja takkiakin tarvitsi usein. Silloin innostuin pukemaan päälleni usein bleiserin vyön kanssa, mutta jatkoin edelleen kesän kukkakuoseissa. Tuota KappAhlin kaunista kimonoa käytin muuten viime viikolla ja siitä tuli taas napsittua asukuvatkin. Rakastan kimonon kuosia ja usein se riippuu minulla esillä makuuhuoneessani. Luulenpa, että en luovu kimonostani koskaan. 

Onko sinulla joku vaate, jonka uskot pitäväsi aina vain siksi, että se on niin kaunis ? Kivaa keskiviikon jatkoa kaikille !


Share:

4 kommenttia

  1. Mulla on muutama takki joihin olen niin ihastunut, että en usko luopuvani niistä ihan piakkoin mistään. Huiveissa sitten niitä kaunottaria on enemmän kuin uskallan edes laskea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huivi on ajaton ja niitä voikin käyttää viodesta toiseen. Minullakin on muutama joita käytän vuodesta toiseen.

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig