tiistai 9. heinäkuuta 2019

LUMENE AJATON NORDIC AGELESS NIGHT CREAM

beauty

kauneus


Viime syksynä ihastuin Lumenen Ajaton Nordic Ageless tuotteisiin. Sain silloin testattavakseni päivävoiteen, seerumin ja silmänympärysvoiteen. Kaikki toimivia tuotteita, joita oli ilo käyttää ja mikä parasta, ihonkin voi todella hyvin. Postaukseni tuotteista voi käydä lukemassa täältä Nyt Lumenelta on tullut tuohon tuotesarjaan myös yövoide Ajaton Nordic Ageless Night Cream * .


beauty

kauneus


Lumene Ajaton Nordic Ageless  yövoide on ihanan ravitseva. Voide ei kuitenkaan ole paksu, eikä tahmainen. Tämä yövoide imeytyy tehokkaasti ihoon, eikä jää ihon pinnalle rasvakerroksena. En pidä ollenkaan sellaisista tahmaisista, tosi paksuista voiteista, joiden alla iho ei pysty hengittämään. Enkä myöskään usko, että mitä paksumpi voide sitä tehokkaampi. 


skincare

ihonhoito


Lumenen Ajaton Nordic Ageless Night Cream sisältää ihoa kiinteyttävää kuparipeptidiä, suojaavaa puolukan kantasolua, kirkastavaa fermentoitua lakkaa ja rauhoittavaa kanervaa. Aamulla iho on levänneen ja ravitun näköinen ja tuntuu pehmeältä. Itse olen yleensä kesäisin siirtynyt kevyempiin tuotteisiin, tänä kesänä olen kuitenkin huomannut, että ihoni tarvitsee myös kesällä runsain mitoin kosteutusta ja ihoa uudistavia tuotteita. Onneksi nykysin on laaja valikoima tuotteita ikääntyvälläe iholle, joten jokainen varmasti löytyy omiin tarpeisiin sopivan tuotteen. 

Oletko jo kokeillut Lumenen Ajaton Nordic Ageless yövoidetta ? Entä ovatko muut Ajaton Nordic Ageless tuotteet sinulle tuttuja ? 


* Tuote saatu blogin kautta
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig