tiistai 11. syyskuuta 2018

LUMENE AJATON NORDIC AGELESS

kosmetiikka


Ihania kosmetiikka uutisia ihonhoitoon: Lumenelta on nimittäin tullut pitkään kaivattu aikuisten naisten tuotesarja markkinoille. Instagramissa @sarasblogi saatoitkin nähdä vilauksen illalliliselta, jonka Lumene tarjosi meille aikuisille sosiaalisen median vaikuttajanaisille. Illallisella pääsimme tutustumaan uuteen meille aikuisille suunnattuun AJATON  ihonhoitosarjaan, joka 100 % vegaaninen  ja nautimme ravintola Ragun meille loihtimista herkuista. Kotiin viemisiksi saimme mukaamme tuotteet kokeiltavaksi ja roppakaupalla hyvää mieltä sekä naisenergiaa.


ihonhoito


Lumene AJATON tiivistetty seerumi

Syksyn taas saavuttua iho kaipaa täyteläisempiä hoitotuotteita ja reilun viikon käyttökokemuksen jälkeen olen aivan myyty AJATTOMALLE. Erityisen ihastunut olen sarjan seerumiin, joka ei ole pullossa vaan purkissa. Kyseessä on siis tiivistetty seerumi. Tässä yhdistyy seerumin teho ja kosteusvoiteen koostumus. Tuote on kimmoisan geelimäinen, joka muuttuu iholla silkkimäiseksi. Tuotteessa on puolukan kantasoluja, kirkastavaa fermentoitua lakkaa ja rauhoittavaa kanervaa. Tuoteessa on 90 % luonnollisia aineosia. AJATON seerumia voi käyttää tavallisen seerumin tapaan päivävoiteen alla, yövoiteena tai runsaammin laitettuna naamiona. Itse olen käyttänyt tätä sekä päivällä että yöllä. AJATON seerumi on mielestäni super kosteuttava ja on ihana herätä aamulla iho pehmeän raikkaana. Seerumi on kuitenkin kevyt ei siisi yhtään tahmainen, joten tätä voi huoletta käyttää öisin.


ihonhoito


Lumene AJATON silmänympärysvoide

Lumenen AJATON silmänympärysvoide koostuu samoista aineosista kuin seerumi. Tämä tuote on hajuusteeton ja koostuu 91 % luonnollisista aineosista. Voide hoitaa ja ravitsee tehokkaasti herkkää silmänympärysalueen ihoa. Illalisen aika muuten keskustelimme siitä voiko silmänympärysvoiteita laittaa liikkuvalle luomelle ? Itse olen tehnyt niin aina ja keskutelumme tulos olikin, että miksi ei voisi. AJATON silmänympärysvoide häivyttää pienten juonteiden ja tummien silmänalusten näkymistä. Viikon käytön jälkeen on itselläni ollut vähän vähemmän peitevoiteen tarvetta aamuisin.


kosmetiikka


Lumene Ajaton Päivävoide SK 30

AJATON sarjan päivävoide on myös ihanan ravitseva, muttei liian paksu. Helposti imeytyvä voide auttaa palauttamaan helyden ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. AJATON häivyttää juonteita ja ryppyjä, sisältäen samalla suojan haitallisille UVA- ja UVB-säteilylle sisältäen suojakeroimen 30. Vielä illalla oma ihoni on tuntunut  ja näyttänyt kosteutetulta, kirkkaalta ja kauniilta. Päivän aikan peiliin vilkaistessa oma kuva on näyttänyt raikkaalta, aika ihanaa. Niin, eikä tämä kosteusvoide rullaudu meikin alla. 

Itse olen aivan innoissani tästä Lumenen meille aikuisille naisille suunnatusta ihonhoito-sarjasta ja eikö olekin kauniit sekä tyylikkäät pakkaukset ? Oletko jo tutustunut Lumenen AJATON tuotteisiin ? Sateesta huolimatta tunnelmallista tiistai-iltaa teille kaikille !


* Tuotteet saatu blogin kautta
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig