perjantai 14. syyskuuta 2018

WHAT I WORE

fashion

fashion


Aaamulla tätä asua pukiessa en arvannut kuinka kylmä tuuli ulkona oli ja niin vaan kävi, että palelin torstaina aika lailla. Musta hieman ylisuuri bleiserini eksyy nyt juuri päälle usein ja olenkin etsiskellyt saman tyyppistä, mutta ruudullista vaatekaappiini jo jonkin aikaa. Musta on tietysti siitä hyvä, että sitä on helppo yhdistellä. Hassua miten aina joku asia tuntuu kivalta kausittain, takki on nimittäin ollut kaapissani useita vuosia ja viime aikoina melko lailla käyttämätön. Ei siis kannata ihan kaikkea kaapissa seisovaa laittaa kiertoon. Toisaalta inhoan kaapissa turhaan riippuvia vaatteita, mutta tuskin pärjäisin ihan minimalistisella vaatevarastolla kuitenkaan.


muoti

fashion


Blazer In Wear // wide leg pants Black Swan Fashion * // light blue shirt KappAhl * // silver shoes Ellos * // sunnies Kylie Minoque Eyewear from Specsavers * // leather bag Agnes Cecilia from Ellos * 

fashion

muoti


Tämän postauksen kuvat on ottanut blogi ystäväni Maarit Sopusointuja blogista. Hänellä on kaunis ja inspiroiva aikuisen naisen blogi, joten jos et vielä ole siellä vieraillut, käy ihmeessä kurkkaamassa. Olimme yhdessä upealla pressi- aamiaisella puiston reunalla sijaitsevassa St George hotellissa. Kyllä oli kaunista. Loppupäivä kului kuin hujauksessa, kun oli aloittanut aamun hyvin syöden loistavassa seurassa kauniissa miljöössä ihania kosmetiikkatuotteita ihastellen. Mikä on sinun lemppari asusi tällä hetkellä ? Rentoa perjantai-iltaa kaikille !* Saatu blogin kautta / Mainoslinkkejä
Share:

2 kommenttia

 1. Oi, täällä kuvat nyt ovat! Vähän kyllä jännitti nähdä toisen kameralla ottamiani kuvia... Mutta sinä olit niin kyllä niin luonteva ja osaava malli! Ja asusi on ihanan rento ja trendikäs.
  Leppoisaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisen kameralla on aina vaikea ottaa kuvia, minuakin jännitti kuvata sinun kamerallasi. Kiitos vielä kuvista ja kivasta kommentistasi.
   Kuvaillaan pian uudestaan :)
   Suloista sunnuntaita !

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig