lauantai 15. syyskuuta 2018

HEMTEXIN SYKSYÄ

sisustus


Kesän kukkateemaa voi jatkaa näin syksyn tullen kodin sisustuksessa. Pitkään värit, kukat ja kaikenlainen runsaus on ollut kodinsisustuksessa vähäistä. Hemtexin syksyn mallistoista löytyy ylellinen tyyli, jossa runsautta tuovat tummat värit, sametti ja tietysti ne maalaukselliset kukkkakuviot tekstiileissä. Tähän tyyliin on helppo yhdistää perityt ja rakkaat huonekalut ja esineet.


sisustus


Itse ihastuin tähän runsaasti ja yllellisesti katettuun ruokapöytään. Kuvitelkaa tumma syysilta kynttilöineen ja kukkineen kun ulkona vihmoo sade ja tuuli. Tai miksei jouluksikin voisi kattaa kukikkaasti ?


sisustus


Malliston värit ovat tummia ja helposti keskenään yhdisteltäviä. Lisänä on kauniita pikkuesineitä ja hurmaavia maljakoita, kaikki nämä yhdessä luovat ylellisen tunnelman. 


sisustus


Samaa teemaa voi jatkaa myös makuuhuoneessa. Kylmänä syysiltana vitivalkoinen kylmä makuuhuone valkoisine tekstiileinen ei ehkä ole ihan se kaikkein houkuttelevin vaihtoehto. Ja miten suloista olisikaan herätä sunnuntai aamuun kukkameressä ? 


sisutus


Jos tämä tyyli tuntuu liian runsaalta ja värikkäältä kaikkine kukkineen, on Hemtexiillä myös yksinkertaisempi ja luonnollisen kaunis mallisto. Mallistossa on ihania koreja ja vihreitä sävyjä tekstiileissä, jotka sopivat upeasti skandinaavisen yksinkertaiseen tyyliin.  Ihastuitko näihin runsaisiin kukkakuvioihin vai kiinnostaako yksinkertaisempi tyyli sinua ? Leppoisaa lauantaita !

Share:

4 kommenttia

 1. Tumma kukkakuosi sopii hyvin talveen ja luo erilaisen tunnelman kuin yksivärisyys tai vaaleat materiaalit. Uskon myös, että se jakaa mielipiteitä. Täällä ainakin tykätään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti jakaa mielipiteitä, moni ehkä ihastelee muttei itse rohkene valita kukkia kotiin. Mäkin jotenkin innostuin näistä. Kukkien kanssa täytyy kuitenkin olla varovaien ettei tule mummola fiilistä ;)

   Poista
 2. Tätä runsautta on aina kiva katsella, mutta minua kiehtoo enemmän yksinkertaisuus ja valkoinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä näen sinut myös hieman romattisena, mutta ehkä vaaleat kukat sopisi sinulle paremmin ?

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig