torstai 20. syyskuuta 2018

WHAT I WORE

syysmuoti

muoti


Viime aikoina olen käyttänyt joko trenssiä tai sadetakkia. Kuvissa näkyvä kitin värinen trenssi on muutaman vuoden takainen hankinta Tiger of Swedeniltä. Tykkään takin väristä, sillä siinä on hieman kylmä sävy ja se sopii kivasti yhteen mustan kanssa. Takeista puheen ollen, niitä rakastan yli kaiken ja vaikka kaapistani löytyy todella monia takkeja, en voi olla ihastelematta syksyn uutuuksia. Tänä syksynä näkee kaupoissa paljon värillisiä takkeja ja itse olenkin jo huokaillut jopa marjapuuronvärisen ja keltaisen takin perään. No, kaikkea ei tietysti tarvitse hankkia vaan niitä voi vain ihailla ja hypistellä. 


muoti

tiger of sweden


Tällä asulla käväisin tänään äidin kanssa uudessa kauppakeskuksessa Kalasatamassa eli Redissä. Meidän lisäksi siellä oli paljon ihmisiä, muttei päivällä ainakaan mitenkään ahdistavasti. Kaupat ja kahvilat näyttivät olevan pääosin samoja kuin muissakin kauppakeskuksissa ( tosin en niissä juurikaan käy ) . Sisustusliikkeitä oli kivasti ja kaikki samalla alueella. Ilokseni löysin Redistä myös Weekdayn myymälän, joka ainakin keskusta poistui pari vuotta sitten. Onkohan sitä muualla ? Ehditkö jo Rediin tai aiotko käydä siellä ? Tunnelmallista torstai-iltaa !


Trench coat Tiger of Sweden // cropped pants Mango // white shirt & wool knit Nanso * // shoes ECCO * // socks Norlyn * // sunnies Ray-Ban 

* Saatu blogin kautta 
Share:

2 kommenttia

  1. Mukavan näköinen asu. Värikkäita trenssejä on kiva käydä ihastelemassa, mutta lopulta klassikko vie aina voiton. Hauskaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mä ihastelen paljon kaikenlaista, myös sellaisia selkeästi oman tyylin ulkopuolisia juttuja. Kivaa viikon jatkoa sinulle !

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig