lauantai 13. heinäkuuta 2019

ALL BLACK LOOK

fashion

muoti

fashion


Viilenneiden säiden myötä olen taas palannut kokomustiin asuihin. Tätä kuvien asua olen jo ehtinyt käyttää useita kertoja. Asun cargo-tyyliset rennot housut nappasin Zaran alesta. Tämän tyylisiä ehdin jo katsella keväällä, mutta silloin en löytänyt näitä housuja, ja hyvä niin sillä nyt sain ne alennuksella. Muuten en ole viitsinyt/ jaksanut / ehtinyt alennusmyyntejä katselemaan. Yleensä ostan alennusmyynneistä jotain seuraavaa sesonkia varten. Olen esimerkiksi löytänyt heinäkuun helteillä ihanan jo monta vuotta käytössä olleen mustan villaneuleen COSilta. 


fashion

fashion


Blazer In Wear // cargo pants Zara // t-shirt Philosophy Blues Original * // mules Vagabond // bag Agnes Cecilia from Ellos // sunnies Furla // watch Cluse


muoti

fashion


Cargo tyylisiä housuja on nyt taas pienen tauon jälkeen näkyt paljon. Zarassa niitä oli myös uusissa mallistoissa, joten buumi varmasti jatkuu vielä syksylläkin. Itse aion käytää näitä housuja myös korkojen, nillkureiden ja lenkkareiden kanssa. Niin ja nämähän on ihan supermukavat jalassa. Hetken mietin ostoksilla ollessani armeijan vihreitä housuja, mutta päädyin sitten näin mustiin. Ovat varmasti kuitenkin monikäyttöisemmät. Vihreitä cargo-housuja minulla on ollut vuosia sitten, joten mustat ovat kivaa vaihtelua.


fashion

fashion

muoti


Viihdytkö kokomustassa myös kesällä ? Kivaa ja aurinkoista viikonloppua !


* Saatu blogin kautta
Share:

2 kommenttia

  1. Vastaukset
    1. Kiitos Anna :) Todellakin, eikä tämä ole ainoa viime päivien kokomusta asu ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig