keskiviikko 3. huhtikuuta 2019

SMART

kauneus


Tuntuu suorastaan kauhealta postailla tänne blogiin näin kauniina aurinkoisena päivänä tälläisiä tummia kuvia, mutta tuohon mustaan purkiin pakattuun Madaran SMART voiteeseen nämä tummat kuvat sopivat minusta hyvin. Ja onhan tuossa kuitenkin kevätkukkiakin. Voide taasen sopii kevääseen hyvin, se on kevyt mutta ravitseva ja tarkoitettu kuivalle tai erittäin kuivalle iholle. 


beauty


Madaran SMART Antioxidant Cream * korjaa hienoja juonteita ja lisää ihon kimmoisuutta. Voide on kuitenkin melko kevyt, eikä mitään radikaaleja muutoksia lupailla, mutta tämä onkin tarkoitettu jo +30 vuotiaille. Itse kuitenkin tykkään siirtyä kevättä kohti kevyempiin voiteisiin ja siksi halusin kokeilla tätä. Voide levittyy helposti ja imeytyy hetkessä. Meikkikin levittyy tämän päälle näpsäkästi. 


luonnonkosmetiikka


Madara on latvialainen luonnonkosmetiikka brändi ja itse tykkään monista heidän tuotteistaan. Tässäkin voiteessa on jäkälää, sammalta ja saniaista, jotka kosteuttavat ihoa ja tasoittavat juonteita. Voiteessa ei ole kuitenkaan aurinkosuojaa, joten tämä tosiaan vaatii näin aurinkoisilla ilmoilla joko aurinkosuojan sisältävän meikkivoiteen tai kasvojen aurinkosuojan. Itselleni tämä voide taas olisi talvella liian kevyt. Plussaa napsahtaa upeasta ja tyylikkäästä pakkauksesta sekä pumppupullosta, josta voiteen saa siististi. 


kauneus


Pakko vielä hehkuttaa tätä upeaa aurinkoista ilmaa. Tänään piipahdin töiden jälkeen yhdessä blogitilaisuudessa ja olipa kiva nähdä uusia ja vanhoja tuttuja. Jotenkin kaupungilla tuntui myös olevan vain iloisia ihmisä liikkeellä. Ja parasta on tietenkin se, että näiden ilmojen pitäisi jatkua vileä pitkään. Miten ihanaa. Kivaa keskiviikko-iltaa !


* Saatu blogin kautta
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig