torstai 4. huhtikuuta 2019

KEEP IT SIMPLE

fashion

fashion

muoti

fashion


Tämän päivän asu oli hyvä muistutus itselleni siitä kuinka yksinkertainen on kaunista ja kuinka vähemmän on enemmän. Asussa on hillityt värit ja selkeät linjat. Toimii. Ja mikä parasta oli asussa hurjan mukava olo. Matalat lenkkarit korkoihin muuttamalla asu toimisi myös ja olisi hitusen naisellisempi.


fashion

fashion


Nanson Ylle * villakangastakki on täydellinen valinta kevääksi, takki on tosiaan hurjan kevyt, mutta silti lämmin. Ilman neuletta sitä voi käyttää pitkälle kevääseen, nyt olen vielä käyttänyt takkia tosiaan neuleen ja huivin kanssa ja usein aamuisin olen pukenut myös pipon. Neule ja paitis ovat myös Nanson, mutta jo muutaman vuoden takaa. Musta nuele on villan ja puuvillan sekoitetta ja se on myös kuopuksen suosikki. 


fashion

outfit

muoti

muoti


Ihanaa kun voi töiden jälkeen ottaa asukuvia, valoa riittää pitkälle iltaan asti ja olo on muutenkin tosi energinen. Aikaiset aamutkaan ei tunnu niin kamalalta kuin talvella, jolloin hädin tuskin ehti herätä, kun aurinko jo laski. Ehkä kevät sittenkin on se paras vuoden aika ? Päässä pyörii kaikenlaisia ideoita ja pukeutuminenkin tuntuu taas tosi hauskalta, kun ei tarvitse miettiä ainostaan lämpöisenä pysymistä. Muita auringonvalosta ja keväästä hurmaantuneita ? Tunnelmallista torstai-iltaa !
* Saatu blogin kautta
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig