sunnuntai 7. huhtikuuta 2019

KEVÄT KOTONA

interior

sisustus

interior

sisustus


Viime viikolla ostettu valkoinen kukkakimppu innosti sisustamaan keväisesti. Hetkessä olohuoneemme saikin keväisemmän ilmeen vaihtamalla muutaman sohvatyynyn ja päivittämällä pöydälle keväisemmät koristeet. Vaaleanpunainen kynttilänjalka on muuten Hemtexin * kevään uutuuksia, samoin kuin pieni vihreä maljakkokin. Kukkakimpulle maljakkoa etsiessä huomasin taas jälleen kerran, että niitä voisi olla useita erimallisia. 


hay

sisustus

sisustus

sisustus


Meidän kissapoika oli innokkaasti mukana sisustus- ja kuvauspuuhissa, ja hänestä onkin jo tullut vakituinen kuvausavustajani. Välillä hän saattaa olla liiankin innokkaasti mukana, vaikkei niin välitä itse poseerata kuvissa, se on hänestä tyhmää. Tällä kertaa hän jäi hieman jumiin pöydän alle ja sekös harmitti.


interior

balmuir

interior

sisustus


Nyt meillä on olohuoneessa tuo Ikean harmaasävyinen matto, joka oli edellisessä kodissa ruokapöydän alla. Olohuonessa ollut vaaleanpunainen villamatto on siirtynyt kuopuksen huoneeseen. Olohuoneen värit ovat juuri nyt mustan, valkoisen ja harmaan lisäksi hento vaaleanpunainen ja keväinen vihreä. Olohuoneen seinän väri ei ole valkoinen vaan tuollainen harmaanbeige ja olen siihen varsin ihastunut. Se tuo kivasti lämpöä muuten melko valkoiseen sisustukseen.


koti

sisustus

sisustus

interior


Sunnuntai jatkuu varsin keväisissä merkeissä, ulkona on taas ihana auringonpaiste, joten suunnittelen tässä kahvikupposen kanssa pientä lenkkiä. Imurointia ja pyykinpesuakin kuuluu päivän ohjelmaan kuten varmaan useimmilla teistäkin. Muuten olen siirtynyt siivouksen osalta sellaiseen joka päivä jotain- ohjelmaan, näin säästyn viikottaiselta siivoukselta. Ja siivoamien käy ikäänkuin huomaamatta. Joko teillä on kevät tullut kotiin ? Suloista sunnuntaita !


* Saatu blogin kautta
Share:

4 kommenttia

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig