tiistai 9. huhtikuuta 2019

EXUVIANCE HOITOVESI

kaunues


Tiesittekö, että kasvovesi ja hoitovesi ovat eri asia ? Itselläni on ollut aikaisemmin käytössä muistaakseni yksi hoitovesi ja silloin en vielä ihan päässyt jyvälle sen käytössä. Oli jotenkin vaikea mieltää se hoitotuotteeksi puhdistustuotteen sijaan. Exuviancen Probiotic Lysate Anti-Pollution Essence * onnistui vakuuttamaan minut heti kättelyssä. Tämä on nimittäin niin selkeästi hoitovesi ettei voi erehtyä. Tuote on jopa niin hoitavan tuntuinen, että joskus meinaan unohtaa laittaa kosteusvoiteen, iho tuntuu jo yksin tämän jälkeen kosteutetulta.


kauneus


Exuviance on ihotautilääkäreiden kehittämä laadukas ihonhoitosarja, jota myydään valtuutetuissa kaunueshoitoloissa Sarjalla on lääketieteellinen perusta ja sen kyllä huomaa tuotteista. Tehokkaita ja toimivia. Sarjan perustajat ovat patentoineet AHA-teknologian, joka on yksi viime vuosikymmenten suurimmista ihonhoidon innovaatioista. AHA on alfahydroksihappo eli hedelmähappo, jotka irrottavat kuolleita ja kuivia ihosoluja saaden aikaan kuoriutumisprosessin. Sen ansioista alla oleva uusi, terveempi iho tulee näkyviin ja iho on kirkkaampi, sileämpi ja tasaisempi. Vanhetessa ihon luonnollinen uusiutuminen hidastuu ja tähän auttaa AHA tehden ihosta jälleen nuorekkaamman ja säteilevämmän.


kauneus


Exuviance hoitoveden levitän hyvin puhdistetulle iholle aamuin illoin ja annan olla hetken, jonka jälkeen levitän kosteusvoiteen. Hoitovesi myös stimuloi kasvovoiteen imeytymistä ja sen aineosien vaikutusta ihossa. Itse levitän hoitoveden sormilla kevyesti taputellen ja vain muutamia pisaroita. Iho tosiaan tuntuu ihan eri tavalla kosteutetulta kuin ilman tätä. Exuviance hoitovesi myös parantaa ihon mikroflooraa sekä vahvistaa suojamekanismia samalla kosteuttaen. 


kauneus


Olettteko te käyttäneet hoitovesiä vai onko se vielä ihan uusi tuttavuus ? Tunnelmallista tiistai-iltaa kaikille !


* Saatu blogin kautta


Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig