tiistai 2. huhtikuuta 2019

TIISTAIN TUNNELMIA

interior


Tänään ostin kimpun valkoisia kukkia kaupassa käydessäni ja kuinka kauniilta ne näyttävätkään olohuoneemme pöydällä. Innostuin samalla vaihtamaan tyynyihin keväisempiä päällisiä ja napsin muutaman kuvan teillekin. Niitä on tulossa tänne blogiin varmaankin viikonloppua, kunhan ehdin käydä kuvat läpi, mutta tässä yksi maistiainen.

Aurinkoiset ilmat ovat saaneet aikaan sen, että jo hieman malttamattomana odottelen, koska puihin tulee vihreyttä. Nyt juuri auringonvalo tuntuu ulkona niin kovalta ja kirkkaalta, kun puut ja pensaat ovat paljaat. Kotona huomaa kaikki ne kohdat, jotka odottavat siivousta. Kunhan ilmat vielä lämpenevät aloitan ikkunoiden pesun. Olin ajatellut etten laita olohuoneeseen ja omaan makuuhuoneeseeni verhoja lainkaan, sillä meille ei kukaan näe sisälle, mutta eilen oli pakko ripustaa auringon suojaksi verhot. Kellojen siirron myötä myös tuntuu ettei päivä lopu koskaan. 

Muutoin alkuviikko on sujunut aika huonosti, sillä olemme molemmat hieman sairaana kuopuksen kanssa. Huomenna olisi tarkoitus palata arkeen ja suunnistaa töihin ja blogin tiimoiltakin on kivoja menoja loppuviikoksi tiedossa. Nyt ajattelin vielä miettiä muutaman asun valmiiksi, ettei tarvitse aamun kiireessä tuskailla mitä sitä päällensä laittaisi. Tunnelmallista tiistain jatkoa teille kaikille !


Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig