sunnuntai 17. maaliskuuta 2019

SUNDAYS OUTFIT

fashion

fashion

fashion


Lumettomat kadut houkuttelevat jo luopumaan nilkkureista. Sunnuntain asun keväisemmäksi tekee myös pitsiset nilkkasukat, jotka ovat saman väriset neuleen kanssa. Kuvat on napsittu tänään aamupäivällä, mutta nyt jo taas pyryttää ja nilkkurit olisivat oikeampi valinta Helsingin kaduille. Totuuden nimissä on sanottava, että päivälläkin oli niin kylmä, että kuvien oton jälkeen kiedoin taas huivin kaulaan ja vedin pipon päähän. 


fashion

fashion

fashion


Wool coat Marc by Marc Jacobs // knit Esmara by Heidi Klum * // pants KappAhl *  // socks Vogue *  // shoes ECCO *  // sunnies Furla * // leather bag Agnes Cecila by Ellos * //  Necklace Snö of Sweden


fashion

muoti

muoti


Käytiin kuopuksen kanssa ostamassa uusia kukkaruukkuja ja multaa. Mukaan tarttui myös pari jakkaraa, joiden kanssa sitten kuljeksimme kaupasta kauppaan. Niiden kantamisessa oli tietenkin se hyvä puoli ettei tehnyt mieli katsella mitään turhaa. Kuopus on muutenkin tosi kriittinen kaikkea shoppailua kohtaan, kuten niin moni ikätoverinsa. Meillä vanhemmilla on paljon opittavaa lapsiltamme ja nuoremmalta sukupolvelta. 

Kotona on jatkunut muuton jälkeinen tavaroden järjestely, joka ainakin itseltäni vie aikaa, kun mietin tarkkaan mihin mikäkin tavara kuuluu. Sunnuntain vietto on jatkunut myös herkuttelun merkeissä, kun vanhemmat lapset tulivat käymään. Kaiken kaikkiaan kiva viikonloppu. Miten teidän viikonloppu on sujunut ? Suloista sunnuntain jatkoa !


* Saatu blogin kautta
Share:

2 kommenttia

  1. Ihanaa, kun siellä ei ole enää lunta, täällä sitä tulee jälleen taivaan täydeltä! Ihanat asut <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kevät tulee nyt kohisten, lumesta on mahtavaa päästä eroon ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig