lauantai 16. maaliskuuta 2019

WEEKEND MOOD

sisustus


Viimeisestä postauksesta ehtikin kulua reilu viikko. Syynä pienelle tauolle on muutto, joka on työn ohessa vienyt aikaa enemmän kuin kuvittelin. Ilman nettiäkin ehdittiin olla muutama päivä, mutta nyt näyttäisi taas siltä, että arki alkaa rullaamaan melko lailla normaalisti. Tietysti on vielä paljon järjesteltävää uudessa kodissa, mutta ilman kiirettä.


home


Nyt tosiaan asutaan kuopuksen kanssa kaksin, aika outoa näin alkuun. Kovin on kotona hiljaista ja rauhallista, vaikka kisumme aina välillä innostuukin leikkimään. Uusi koti on hieman pienempi kuin edellinen ja sijaitsee melko lähellä entistä kotia. Sisustuskuviakin tulossa sitten joskus tänne bloginkin puolelle. 


life


Viikonloppu sujuukin viimeisiä muuttolaatikoita purkaen ja kotia laitellen. Kaikenlaisia sisustushaaveita pyörii taas mielessä, mutta sen olen oppinut, että kannattaa ensin katsoa mitä oikeasti tarvitsee uuteen kotiin, eikä rynnätä suin päin ostoksille. 


weekend


Juuri nyt näyttää siltä ettei ulkoilusta tarvitse tänä viikonloppuna haaveilla. Taivaalta tulee räntää, vettä ja lunta vuorotellen ja taivas on harmaa. Onneksi voi keittää kupin kahvia ja maistella Fazerin Limited Edition Pure Ryby suklaata. Ajatella, että se on vaaleanpunaista ! Kauniista ulkonäöstään ja herkullisesta mausta huolimatta, tämä suklaa ei korvaa omaa suosikkiani salmiakkisuklaata. Mitä teidän viikonloppuun kuuluu ? Rentoa viikonloppua !


Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig