perjantai 22. maaliskuuta 2019

SPRING SNEAK PEAK

fashion


Ulkona on ihana auringonpaiste, joka väistämättä vie ajatukset kevääseen. Ostin kevättä varten uudet lenkkarit jo talvella pakkasten vielä paukkuessa. Ne eivät ole vielä päässeet ulkoilemaan, sillä en halua niiden vaalean värin vuoksi laittaa niitä jalkaan ennen kuin kadut ovat varmasti kuivat. Lenkkarit ovat malliltaan tuollaiset vähän möhkälemäiset ja aivan hurmaan väriset, puuteripinkit.


fashion


Niken lenkkareiden kanssa aion käyttää uutta Nansolta saamaani Ylle  * vuoretonta villakngastakkia. Takki on unelmankevyt ja se on kauniin vaalean hiekan värinen. Väri ei ole itselleni tyypillinen, mutta ihastuin siihen välittömästi ja se sopii kauniisti mustien, valkoisten ja sinisten vaatteiden kanssa. Arvaatte varmaan kuinka jo odotan ilmojen lämpenemistä ? 


muoti


Vaikkei kevät ole vielä kunnulla saapunut, aloitan jo valmistautumisen myös kesään. Se on täällä nopeammin kuin uskommekaan.  Kesän sandaalikautta ajatellen olen myös yrittänyt huolehtia jalkojen ihosta. Moni meistä hoitaa kasvojaan ja käsiään ja sitten kesän kynnyksellä kauhistuu vartalon ja jalkojen ihon kuntoa. Nekin on siis parasta muistaa päivittäisissä kauneurutiineissaan. 


beauty


Itselläni on tällä hetkellä käytössä MON/SUN Bedtime Therapy Overnight Foot Mask *, joka levitetään jaloille ennen nukkumaan menoa, eikä sitä tarvitse huuhdella pois. Naamiossa on viikunaa ja valkoisia kukkia sekä hurmaanvan raikas tuoksu. Aamulla jalkojen iho on pehmeä ja jalat tuntuvat myös kunnolla levänneiltä. Pakettikin on hurjan söpö ja keväinen. Joko siellä odotetaan kevättä ? Entä onko sinulla jotain keväisiä kauneudenhoitorutiineja ? Rentoa perjantaita kamut !


* Saatu blogin kautta
Share:

8 kommenttia

 1. Aah, kevatta todella odotetaan taallakin, ja uudet kengatkin on odottelemassa ulkoilua. Haluan tuntea auringon paisteen kehollani. Jalkojen hoito on ollut mielessa kun taalla ilmat kuitenkin hyppaa yhtakkia saapaskeleista varvastossuihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa kivalta :) Ja kyllä se kevät pian tulee.

   Poista
 2. Onpa kaunis tuo Nanson takki - yllättävää, sillä en ole tiennyt että ovat laajentaneet takkeihin... Muutenkin kaunis värimaailma kuvissasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maarit <3 Nansolla on muutamia takkimalleja ja kaikki aivan ihania :)

   Poista
 3. Hei, mikä malli noissa kengissä on? :)

  VastaaPoista
 4. Kauniita, hempeitä juttuja. Ah, kevät, tule pian <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig