sunnuntai 24. maaliskuuta 2019

SOFT SAFARI

fashion

fashion


Ensi viikolla tulee taas myyntiin KappAhlin Limited Edition mallisto valikoituihin myymälöihin ja nettikauppaan. Keväisen malliston nimi on Soft Safari ja se koostuu murretuista väreistä ja rohkeista kuvioista. Vaatteet ovat safarihenkisiä, mutta urbaaneja sekä sopivat niin arkeen kuin juhlaan. Sain valita mallistosta itselleni asun  ja oli helppo päätyä kuvien pellavaiseen housupukuun *. Takki on vuorellinen ja kivasti safari tyylinen, housut taas nyt niin muodikkaat korkealla vyöllisellä vyötäröllä ja leveillä lahkeilla. Tästä housupuvusta tulee varmasti tulevan kauden käytetyin asu.


fashion

fashion


Safarijakkua ja housuja voi käyttää yhdessä niin korkojen kuin tennareidenkin kanssa. Jakku sopii upeasti myös mustien housujen pariksi ja pellavaiset keveät housut eivät helteellä kaipaa muuta seurakseen kuin topin, sandaalit ja aurinkolasit. Pehmeä hiekan väri on minusta ihana ja raikastuu upeasti valkoisilla asusteilla ja paidalla. 


fashion

fashion


Viikonloppu on itselläni sujunut töiden merkeissä, mutta onneksi on hieman vapaatakin ollut. Sen olen kuitenkin lähinnä käyttänyt nukkumiseen ja arkiaskareisiin. Uuden kodin laittokin on ihan vaiheessa, meillä on vielä pahvilaatioita siellä täällä ja tavarat etsivät edelleen paikkaansa. No, mutta yritän ajatella ettei sillä oikeasti ole mitään väliä. Kaikki järjestyy ajallaan ja on turha stressata asioista, joille ei voi mitään. Miten teidän viikonloppunne on sujunut ? Suloista sunnuntain jatkoa !


fashion

fashion


* Saatu blogin kautta
Share:

2 kommenttia

  1. Voi apua, miten ihana <3 Kengätkin on kivat, onkohan niitä vielä myynnissä ?

    - Katja

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig