perjantai 11. tammikuuta 2019

WHAT I WORE

fashion

muoti


Olen varmasti jo kymmeniä kertoja hehkuttanut sinisen ja mustan komboa, minusta se on vaan ihana. Ajatelkaa, että joskus neuvottiin välttämääm tätä yhdistelmää. Nyt se tuntuu ihan hassulta samoin kuin moni muukin vanhempi pukeutumis sääntö. Sinivalko raidallinen paita on Elloksen * ja se on todella hauska. Paitakaulukset, röyhelö ja osin kietaisumalli, jossa on kuminauha edessä ja takaa helma on pidempi. Lisäksi paidassa on hieman tavallista leveämmät mansetit kahdella napilla. Kerrassaan lystikäs paita.


muoti

fashion


Minusta tälläinen naisellisempi paita on parasta yhdistää johonkin rouheampaan, kuten nahkahousuihin. Asun nahkahousut ovat pehmeää tekonahkaa, jogging malliset ja jo vuosia vanhat, mutta edelleen käyttökelpoiset. Asuun sopii aika täudellisesti myös nuo Zaran nilkkurit niiteillä. Ulos toki puin vielä neuleen ylle, sillä en tarkene pelkällä paidalla näin talvi aikaan. 

Viikko on taas hurahtanut todella nopeasti. Olokin alkuviikon sairastelusta parantunut, onneksi sillä viikonloppuna on paljon ohjelmaa, töitäkin. Nyt kuitenkin jotain hyvää ruokaa, lemppari sarjoja ja unta. Millaisia viikonlopun suunnitelmia teillä on ? Rentoa perjantai-iltaa !

* Saatu blogin kautta
Share:

4 kommenttia

 1. On kiva, että nyt on saatavilla paitiksia twistillä - tuo sinunkin paitasi on kaunis ja menee vaikka kuinka moneen tilanteeseen. Pidän itsekin naisellisen tai ylipäätänsä vähän tyylikkäämmän yhdistämisestä johonkin rentoon. Hyvä asu on!
  Ei ole mitään sen kummempia suunnitelmia viikonlopuksi, mikä tuntuu hyvältä juuri nyt. Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on niin paljon ihania vaihtoehtoja paitiksissa, mikä on hienoa. Toki ihan tavallinenkin paitis on kaunis.

   Viikonloppu ilman tarkkoja suunnitelmia kuulostaa hyvältä. Suloista sunnuntaita !

   Poista
 2. Mukava, rennon siisti asu. Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig