sunnuntai 13. tammikuuta 2019

COZY BEDROOM

sisustus

sisustus

decor

home


Viikolla pidin vapaapäivän, joka sattui juuri sille päivällä, kun paistoi aurinko. Innostuin sitten valosta sokaistuneena napsimaan muutaman kuvan makuuhuoneesta. Tosin ei näistä kuvista sitä auringonpaistetta oikein huomaa, mutta eivät nyt kuitenkaan ole ihan tummia. Valon puute kyllä harmittaa bloggarina, muuten olen ihmeen hyvin selvinnyt tästä talvesta. No, pian sitä valoa riittää yllinkyllin.


home

decor

home

skandinavian home


Parasta omassa makuuhuoneessani on tuo suuri ikkuna. Kesällä siirrän sängyn siihen eteen, jolloin aurinko ei paista silmiin nukkuessa, mutta talvella sänky on sivuittain patterin edessä. Suuren tilan makuuhoneestani vie Muuramen vaatekaappi, joka ei näy näissä kuvissa. Oman tilansa vie myös vaateteline, josta en enää luopuisi. Se on kyllä oikeasti niin kätevä. Kokoan siihen juuri nyt käytössä olevat vaatteet, helpottaa kummasti aamulla lähtöä.


fashion magazine

fashion

decor

sisustus


Nyt juuri makuuhuoneen väritys on hieman talvinen, valkoisten sävyjen lisäksi hieman mustaa ja harmaata sekä yksi vaaleanpunainen ja vaaleansininen tyyny. Väripilkkuna sitten nuo vaaterekissä ja vaatekomen ovessa roikkuvat vaatteet sekä ikkunalaudalla olevat Porter lehdet. Ne kertovat omaa kieltään siitä, mikä on minulle tärkeää.


muoti

interior

interior

sisustus


Sllaien kuvapläjäys tällä kertaa. Nyt jatkuu sunnuntain vietto löhöillen ja osin töitä tehden. Ehkä pieni ulkoilukin olisi paikoillaan, sillä ulkona näyttää olevan varsin mukava talvien sää. Suloista sunnuntaita ! 
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig