torstai 10. tammikuuta 2019

WINTER WONDERLAND

finland

helsinki

winter

valokuvaus


Mikä siinä oikein on, että rakastan kuvata talvea ? Talvessa ärsyttää pimeys, kylmyys ja välillä ihan lumikin. Silti talviset kuvat ovat minusta vastustattomia ja nautin jopa kuvausreissuista talvella. No, totuuden nimissä on kerrottava, että omat kuvausreissuni ovat mahdollisimman lähellä kotia ja kestävät korkeintaan tunnin. Suunnittelen toki lähteväni kuvaamaan kauemmas, jonnekkin metsään, mutten koskaan tee sitä. Mukavuudenhalu vie voiton aina lopulta.


helsinki

valokuvaus

finland

helsinki


Onneksi Helsingissä riittää puistoja ja ulkoilu-alueita kaupunki-alueiltakin. Tämäkin puisto-alue on vain ratikkamatkan päässä kaupungin keskustasta. Hassua, sillä puistossa ollessa ja varsinkin näin lumisena, se näyttää ihan joltain taikamaalta. Todellakin ulkona on nyt ollut oikeita winter wonderland ilmoja. 


helsinki

photography

helsinki

helsinki

suomi


Ja ehkä onkin niin, että viihdyn paremmin puistoissa kuin metsissä. Rakastan nimittäin yli kaiken lehtipuita. Ne ovat kauniita kaikkina vuoden aikoina, jopa marraskuussa ilman lehtiä, jolloin ne piirtyvät hieman synkkinäkin tummuvaa iltataivasta vasten. Erityisen kauniita minusta ne ovat juuri tälläisinä kuin kuvissani, vasta satanut lumi oksillaan tummuvassa päivässä. Tunnelmallista torstai-iltaa ! 

Share:

6 kommenttia

 1. Onpas siellä kaunista! Nyt vaan hiihtämään!!!!

  VastaaPoista
 2. Tiistai oli niin kaunis -vaikken varsinainen talvifani olekaan. Tein kierroksen rannan kautta kodin lähellä ja pysähdyin vielä Vanhassa Kirkkopuistossa kameran kanssa ennen töihinmenoa tiistaina. Maisema oli yön yli muuttunut satumaiseksi. Muutaman kivan lumikuvan ehdin saada. Saa nähdä tuleeko lunta vielä paljon lisää vai jäävätkö tämänknii talven lumet vähäisiksi täällä Helsingissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiistai oli paras päivä, noin niikuin lumen kannalta. Mä onnistuin kuvaamaan nämä keskiviikkona, nyt on jo taas ihan toisen näköistä. Helsingissä tosiaan saa pitää kiirettä, jos haluaa talvea kuvata :) Voi olla, että se oli nyt tässä.

   Poista
 3. Kiva postaus ja todella kauniit kuvat! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig