keskiviikko 9. tammikuuta 2019

BALANCE

kauneus


Muutaman viimeisen vuoden aikana olen huomannut, että oma elämäni on aika hyvässä tasapainossa. Mielessä vallitsee harmonia ja herään uuteen päivän tyytyväisenä. Ehkä tämä on iän mukanaan tuomaa, mene ja tiedä. Nautin suunnattomasti elämästäni ja kaikista niistä mahdollisuuksista mitä elämässäni on. Jokainen päivä ei tietenkään ole huippua, mutta tasapainoista, sitä elämäni todellakin on.

kauneus


Harmonia * on nimeltään myös Lumenen Daily Rituals sarjan kosteusbalsami. Tämä ja sarjan muut tuotteet on pakattu yksinkertaisen kauniisiin pakkauksiin puukansineen. Kosteusbalsami sisältää pohjoista pakurikääpää ja kosteuttaa kuivaa ihoa tehokkaasti Tämä tuote sopii siis esimerkiksi huulille, ihon kuiville kohdille, kynsinauhoille ja kyynärpäille. Varsinkin näin talvella loisto tuote. Itse tosin käytän tätä ympäri vuoden juurikin kynsinauhoille, jotka balsami pitää tehokkaasti pehmeänä.

lumene


Ajatella, että viikko on jo puolessa välissä. Itse yritän palata huomenna töihin alkuviikon sairastelun jälkeen. Päivätkin ovat tässä menneet vähän sekaisin, toivottavasti sitä pääsee taas rytmiin kiinni. Sairastelun vuoksi Lux Helsinki jäi näkemättä ja se vähän kyllä harmittaa. Onneksi olen kuitenkin sosiaalisen median kautta päässyt vähän kurkistamaan tämän vuotisia valoteoksia. Kävittekö katsomassa Lux Helsinkiä ? Kivaa keskiviikko-iltaa kaikille !


kauneus


* Saatu blogin kautta
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig